Ο Nescafe Gold Blend υποδέχεται το 2012 με μια ξεχωριστή συνεργασία!

Ο Nescafe Gold Blend υποδέχεται το 2012 με μια ξεχωριστή συνεργασία!

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου ο αγαπημένος καφές Nescafe Gold Blend πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση μιας ξεχωριστής συνεργασίας: Από τις αρχές του χρόνου οι λάτρεις του Θεάτρου αλλά και του καλού καφέ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν «Πολύτιμες Στιγμές με Άρωμα Θεάτρου»!

Ο Nescafe Gold Blend δίνει το παρών σε 5 θεατρικές αίθουσες της Αθήνας πλημμυρίζοντας τα foyer τους με το νέο, πιο δυνατό του άρωμα!

Η αγαπημένη Μπέσυ Μάλφα είχε τον κεντρικό ρόλο ενσαρκώνοντας τον εαυτό της και παρουσιάζοντας το ξεκίνημα της ιδανικής ημέρας με μια κούπα από το Nescafe Gold Blend. Κι όλα αυτά σε ένα μοναδικό σκηνικό που δημιουργήθηκε στον υπέρκομψο χώρο του foyer του θεάτρου Παλλάς με το Nescafe Gold Blend να κλέβει την παράσταση!

Στο event μεταξύ άλλων παρευρέθησαν τόσο συντελεστές των 5 παραστάσεων όσο και άνθρωποι από το χώρο της showbiz όπως οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νόνη Δούνια, Μαρία Κωσταντάκη, κ.ά.

Το κοινό που θα παρακολουθήσει τις παραστάσεις μέχρι το τέλος Μαρτίου στα θέατρα Αλίκη, Λαμπέτη, Κιβωτός, Μικρό Παλλάς και Δανδουλάκη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο, πιο δυνατό άρωμα του Nescafe Gold Blend και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία καφέ.

Ο νέος Nescafe Gold Blend έρχεται και με premium εμφάνιση, με το βάζο του να είναι εμπνευσμένο από το σχήμα της ράβδου χρυσού. Παράλληλα, το ειδικά σχεδιασμένο καπάκι του και η νέα μεμβράνη, η οποία κάνει πιο εύκολο το άνοιγμά του με μια μόνο κίνηση, θωρακίζουν το άρωμα και τη γεύση του Nescafe Gold Blend για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνοντας μοναδική την κάθε φορά που η συσκευασία ανοίγει, απελευθερώνοντας πολύτιμες στιγμές.

Ο Nescafe Gold Blend είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καφέδες στην Ελλάδα. Το 2011, οι Έλληνες καταναλωτές εκτιμάται ότι απήλαυσαν σχεδόν 37 εκατομμύρια κούπες Nescafe Gold Blend, ενώ κάθε λεπτό που περνάει 130 περίπου φίλοι του καλού καφέ στην Ελλάδα απολαμβάνουν το δυνατό άρωμα και την πλούσια γεύση του.

Ο Nescafe Gold Blend με το νέο πιο δυνατό άρωμα και τη νέα πιο πλούσια γεύση βρίσκεται στα ράφια από τον Ιανουάριο του 2012. Το 2012 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον Nescafe Gold Blend και επιφυλάσσει ακόμα πιο πολλές πολύτιμες εκπλήξεις!