«The Change-Up»: Ο Ryan Reynolds είναι ο Jason Bateman που είναι ο Ryan Reynolds

«The Change-Up»: Ο Ryan Reynolds είναι ο Jason Bateman που είναι ο Ryan Reynolds

Μια νέα κωμωδία γύρω από το σεξ που έχει όλα τα φόντα για να γίνει το blockbuster του φετινού καλοκαιριού.

Γνωρίστε τον Dave (Jason Bateman). Είναι ένας παντρεμένος άντρας με θέση διοικητικού στελέχους σε μεγάλη εταιρεία και μια οικογένεια που κοντεύει να τον τρελάνει. Τώρα γνωρίστε τον Mitch (Ryan Reynolds). Είναι ένας γοητευτικός εργένης που κοιμάται με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ (οκ, περισσότερες) και ζει την ζωή ενός τυπικού playboy. Και οι δυο τους θα ήθελαν να έχουν ο ένας τη ζωή του άλλου.

Επειδή όμως ο λαός είναι σοφός και έχει δίκιο που λέει «πρόσεχε τι εύχεσαι», όταν οι δυο φίλοι βγαίνουν ένα βράδυ να τα πιουν και καταλήγουν να «ξαλαφρώνουν» σε ένα σιντριβάνι λέγοντας ταυτόχρονα πως θα ήθελαν να έχουν αντίστροφες ζωές, το σύμπαν αποφασίζει να τους κάνει πλάκα και να εκπληρώσει την επιθυμία τους. Έτσι, όταν ο Dave και ο Mitch σηκωθούν το επόμενο πρωί στα κρεβάτια τους, η εμφάνισή τους θα είναι ακριβώς η ίδια με μια μικρή διαφορά. Το πνεύμα του ενός θα έχει μπει μέσα στο σώμα του άλλου.

Από κει και πέρα μπορείτε να φανταστείτε τη συνέχεια, πρόκειται άλλωστε για ένα αρκετά κλασικό σενάριο στην ιστορία των Αμερικάνικων ταινιών που προορίζονται για μεγάλες εμπορικές επιτυχίες. Το θετικό σε αυτό το χιλιοειπωμένο concept, είναι πως οι πρωταγωνιστές είναι πολύ συμπαθείς και ταλαντούχοι ηθοποιοί με καλή αίσθηση του χιούμορ και, αν μη τι άλλο, το trailer υπόσχεται μια ταινία ανάλαφρη και απλοϊκή μεν, ότι πρέπει όμως για μια διασκεδαστική βραδιά με παρέα, ένα βράδυ του Αυγούστου. Αν στις πληροφορίες προστεθεί πως ο σκηνοθέτης της ταινίας έχει στο ιστορικό του το «The Wedding Crashers» και το σενάριο είναι γραμμένο από την συγγραφική ομάδα του «Hangover», νομίζουμε πως οποιαδήποτε άλλη περιγραφή σχετικά με την ταινία είναι περιττή.

Το «The Change-Up» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου του 2011, και μπορείτε να δείτε το απολαυστικό της trailer παρακάτω.