Η «Ολική Επαναφορά» της Kate Beckinsale

Η «Ολική Επαναφορά» της Kate Beckinsale

Η ηθοποιός ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στο remake της κλασικής ταινίας των 90s.

Αν είχατε ποτέ κάποια απορία σχετικά με το ποια ηθοποιός θα μπορούσε να γίνει η διάδοχος της «μεγάλης» Sharon Stone, η Kate Beckinsale έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο, αν δεχτεί τον νέο ρόλο που της προτάθηκε.

Ο σκηνοθέτης και σύζυγος της ηθοποιού, Len Wiseman, ετοιμάζει ένα remake πάνω στην κλασική 90s ταινία «Ολική Επαναφορά», με πρωταγωνιστές τον Arnold Schwarzenegger και την Sharon Stone, και πρότεινε στην Beckinsale τον ρόλο της Lori, τον οποίο είχε παίξει η Stone στην πρωτότυπη ταινία. Ο Colin Farrell έχει ήδη περάσει από casting για τον ρόλο του Schwarzenegger, ενώ υποψήφιες για τον δεύτερο γυναικείο ρόλο στην ταινία, αυτόν της Melina, είναι η Eva Mendes και η Rosario Dawson.

Δεν ξέρουμε αν ο σκηνοθέτης θέλει να δώσει τον ρόλο της Lori στην Beckinsale επειδή βλέπει μια νεαρή Sharon Stone μέσα της, ή απλώς γιατί η οικογένεια έχει έξοδα και πρέπει να συνεισφέρει κάτι και η γυναίκα του στο σπιτικό τους, αν όμως τελικά η ηθοποιός δεχτεί την πρόταση, θα μπορέσουμε να το κρίνουμε ιδίοις όμμασι στην μεγάλη οθόνη.