Τι σχέση έχει η Emma Stone με την διάσημη οικογένεια των Kennedy;

Τι σχέση έχει η Emma Stone με την διάσημη οικογένεια των Kennedy;

Τι μπορεί να συνδέει την ηθοποιό με την οικογένεια;

Η Emma Stone είναι μια γυναίκα που έχει απασχολήσει πολύ το Hollywood τα τελευταία χρόνια κι έχει καταφέρει να ενσαρκώσει σημαντικούς ρόλους στον κινηματογράφο. Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός πως επιλέχθηκε για να παίξει τη Rose Marie "Rosemary" Kennedy, την κόρη των Rose Fitzgerald και Joseph Kennedy Sr. και τη μεγαλύτερη αδελφή του πρώην Προέδρου των ηνωμένων πολιτειών, John F. Kennedy.

Ποια ήταν η Rosemary; Η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα συμπεριφοράς και νοητικής καθυστέρησης, κάτι που οδήγησε την οικογένειά της να την κρατήσει ως καλά κρυμμένο μυστικό, μέχρι μεγάλη ηλικία. Στα 23 της χρόνια υποβλήθηκε σε προμετωπιαία λοβοτομή, η οποία της επέτρεψε να ζήσει ανεξάρτητα για την υπόλοιπη ζωή της, έχοντας, όμως, νοητική αντίληψη ενός μικρού παιδιού.

Μάλιστα, η ιστορία της Rosemary θεωρείται πως ήταν η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των Παραολυμπιακών Αγώνων, τους οποίους ίδρυσε η αδελφή της, Eunice Shriver.

Η ταινία θα έχει τίτλο "Letters from Rosemary" και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς η ηθοποιός θα παίξει το συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και πώς θα εξιστορηθούν τα γεγονότα γύρω από την οικογένεια Kennedy.

Περισσότερα, σύντομα!