O Ryan Reynolds έρχεται για να σώσει τον κόσμο

O Ryan Reynolds έρχεται για να σώσει τον κόσμο

Απομακρυνθείτε από τους υπολογιστές σας. Το επίσημο trailer του «Green Lantern» μόλις κυκλοφόρησε και η αδρεναλίνη προβλέπεται να ξεχειλίσει από την οθόνη.

Το μεγαλεπήβολο project της Warner Brothers, η μεταφορά του διάσημου κόμικ «Green Lantern» στην μεγάλη οθόνη, είναι πλέον γεγονός και το επίσημο, επικό, trailer που κυκλοφόρησε σήμερα, είναι εδώ για να το βεβαιώσει.

Ο Ryan Reynolds είναι ο Hal Jordan, ένας πιλότος που επιλέγεται από ένα μυθικό πράσινο δαχτυλίδι, εξωγήινης προέλευσης, για να μάθει και να ασκήσει τις απαραίτητες, πανίσχυρες, δυνάμεις που χρειάζονται ώστε να σώσει τον κόσμο από τις δυνάμεις του κακού.

Μαζί με τον Reynolds, στη ταινία θα παίζει επίσης η Blake Lively, ως το ερωτικό ενδιαφέρον του ήρωα, ο Geoffrey Rush, ο Tim Robbins και ο Peter Sarsgaard στο ρόλο της σατανικής ιδιοφυίας, Hector Hammond.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, έθεσε πολύ υψηλά κριτήρια συγκρίνοντας τον ρόλο του με άλλους, πιο ιστορικούς, ώστε να καταφέρει να τον προσεγγίσει σωστά: «Αυτός ο χαρακτήρας είναι κάπου στη μέση», δήλωσε στους Los Angeles Times, «Είναι ένα κλασικό αρσενικό. Ο Han Solo (ο εμβληματικός πρωταγωνιστής-πιλότος στη τριλογία του Star Wars), ο οποίος ήταν πνευματώδης αλλά όχι πραγματικά αστείος, αποτέλεσε μία από τις βάσεις πάνω στις οποίες χτίστηκε ο ήρωας».

Δείτε το trailer παρακάτω.