Οι ατσάλινες μπουνιές του Hugh Jackman

Οι ατσάλινες μπουνιές του Hugh Jackman

Η νέα ταινία του Hugh Jackman περιλαμβάνει μποξ, ξύλο, ρομπότ, ένα παιδί, πολλή ένταση και μια ιδιαίτερη σχέση πατέρα και γιου. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

Όταν ο «Rocky» συνάντησε τους «Transformers» και το «About A Boy», δημιουργήθηκε το «Real Steel». Η νέα ταινία, δηλαδή, της Dreamworks με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman.

Το σενάριο του «Real Steel» θέλει τον Αυστραλό ηθοποιό στον ρόλο ενός μποξέρ ονόματι Charlie, ο οποίος χάνει την ευκαιρία του να κερδίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, όταν το άθλημα εκσυγχρονίζεται και βάζει στο ρινγκ ρομπότ στη θέση των ανθρώπων. Ο Charlie έχοντας μάθει στον παλιό τρόπο, αδυνατεί να ελέγξει το ρομπότ του και εγκαταλείπει. Όταν όμως ο γιος του τον πιέζει ώστε να του μάθει ο ίδιος τα βασικά για τις μάχες των ρομπότ, οι δυο τους μαζί βάζουν στόχο να εκπαιδεύσουν ένα αδύναμο αλλά θαρραλέο ρομπότ που βρήκαν και να κατέβουν στον αγώνα για τον τίτλο.

Οι άνθρωποι της Dreamworks είναι σίγουροι για την επιτυχία που θα βρει η ταινία όταν κυκλοφορήσει, τόσο μάλιστα που έχουν ήδη κάνει αίτηση για να πάρουν το πράσινο φως για το sequel.

Η ταινία έχει ημερομηνία εξόδου την 10η Ιουλίου 2011.