Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie απέκτησε τίτλο

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Angelina Jolie απέκτησε τίτλο

Στροφή στη σκηνοθεσία έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό η διάσημη ηθοποιός, και, ενώ μέχρι τώρα ξέραμε κάποια πράγματα για τη ταινία, σήμερα ανακοινώθηκε και ο τίτλος της.

Βλέποντας τις κινήσεις και τις επιλογές της Angelina Jolie τα τελευταία χρόνια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν ξαφνιαστήκαμε τόσο όταν ακούσαμε για την απόφασή της να σκηνοθετήσει τη δική της ταινία, η οποία μάλιστα θα ασχολείται με τον πόλεμο της Βοσνίας.

Από σήμερα, λοιπόν, ξέρουμε και τον τίτλο της πρώτης ταινίας της Jolie καθώς και την ημερομηνία που θα βγει στις αίθουσες. Η ταινία θα ονομάζεται «In The Land of Blood and Honey» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου του 2011, ενώ η ίδια η ηθοποιός –και πλέον σκηνοθέτης- δήλωσε σχετικά:

«Η ταινία επικεντρώνεται στον πόλεμο της Βοσνίας, αλλά έχει και ένα παγκόσμιο μήνυμα. Ήθελα να πω την ιστορία του πως οι ανθρώπινες σχέσεις και η συμπεριφορά επηρεάζονται άμεσα, όταν ζεις μέσα σε ένα κλίμα πολέμου».

Η Jolie δεν θα έχει κανένα ρόλο στη ταινία, αντιθέτως το μεγαλύτερο μέρος του cast θα αποτελούν ντόπιοι κάτοικοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν παιδιά του πολέμου τη δεκαετία του '90. «Η πρώην Γιουγκοσλαβία έχει μια πλούσια ιστορία από παραστατικές τέχνες. Το cast είναι απίστευτο. Είχα την ευκαιρία και την τιμή να δουλέψω μαζί τους και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ότι όλοι θα δουν το απέραντο ταλέντο αυτών των ανθρώπων».

Εν αναμονή, λοιπόν, των πρώτων σκηνών από τη ταινία της ταλαντούχας κυρίας Jolie και την επίσημη κυκλοφορία της τα ερχόμενα Χριστούγεννα.