Tom Hanks και Julia Roberts μαζί, ξανά, στη μεγάλη οθόνη

Tom Hanks και Julia Roberts μαζί, ξανά, στη μεγάλη οθόνη

Δύο από τους μεγαλύτερους και πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Hollywood, επιστρέφουν, σε πιο ώριμη ηλικία, για μια ρομαντική κομεντί με κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις.

Και οι δυο τους έγιναν γνωστοί μέσα από ρομαντικές, ανάλαφρες, κοινωνικές ταινίες και κωμωδίες, οι οποίες έμειναν για πάντα στην ιστορία του κινηματογράφου και τους εκτόξευσαν στη crème de la crème του Hollywood. H Julia Roberts με το «Pretty Woman» και ο Tom Hanks με το «Sleepless In Seattle», είδαν τα ονόματά τους να φιγουράρουν στην A-List των κινηματογραφικών στούντιο και τους λογαριασμούς τους στη τράπεζα να γίνονται οκταψήφιοι.

Μετά από πολλές ταινίες παρόμοιου περιεχομένου, αποφάσισαν και οι δύο να κάνουν «στροφή στη καριέρα τους» και να αποδείξουν πως έχουν ευρύτερη γκάμα ως ηθοποιοί, παίζοντας σε ταινίες πιο, ας πούμε, σοβαρές και με ουσιαστικό περιεχόμενο, όπως οι «Philadelphia», «Forrest Gump», «Erin Brockovich» κ.α.

Φέτος, ωστόσο, οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για να θυμηθούν τις ρίζες τους, και να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα ταινία που θυμίζει αρκετά αυτές που τους ανέδειξαν, έχοντας όμως ενσωματωμένα κάποια αρκετά σημαντικά κοινωνικά στοιχεία των ημερών μας.

Ο Hanks και η Roberts, λοιπόν, παίζουν στο «Larry Crowne», σε δυο ρόλους πιο κοντά στη ζωή και την ηλικία τους. Ο Hanks είναι ένας υπάλληλος μιας εταιρείας κουτιών που απολύεται και αποφασίζει να επιστρέψει στο σχολείο για να πάρει το πτυχίο του. Η Roberts είναι η δασκάλα του τμήματος, η οποία τυγχάνει και αλκοολική.

Η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου του Hanks ο οποίος ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στα εκατομμύρια των Αμερικανών που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση. «Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την καταπολέμηση του κυνισμού. Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι, αλλά πρέπει πρώτα να επιλέξουν να απομακρυνθούν από τον κυνισμό», εξηγεί ο ηθοποιός, «Πρέπει να πεις «θα πολεμήσω τον κυνισμό σήμερα». Είχα αυτή την ιδέα για έναν τύπο που χάνει τη δουλειά του και τελικά, στο τέλος της ταινίας, συνειδητοποιεί ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που του συνέβη ποτέ. Πίστευε πως θα πέθαινε, αλλά όλα έγιναν καλύτερα!».

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου, ενώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα από το trailer που ακολουθεί.