Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

H εβδομάδα δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά περιλαμβάνει έναν Χρυσό Φοίνικα κατευθείαν από το φεστιβάλ των Καννών.

H πρώτη ταινία της εβδομάδας είναι βραβευμένη. Το "The Tree of Life" είναι η ιστορία του Jack, ενός εντεκάχρονου αγοριού που μεγαλώνει με μια αξιαγάπητη μητέρα και ένα πατέρα καταπιεστικό.Ο μικρός αναγκάζεται να έρθει σύντομα αντιμέτωπος με τον πόνο και την απώλεια. Ως ενήλικας ο Jack προσπαθεί να ανακαλύψει τα πράγματα που έχουν αξία και είναι σταθερά στη ζωή. Η ταινία του Terrence Malick που βραβεύτηκε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών με το Χρυσό Φοίνικα με πρωταγωνιστές τους Sean Penn και Brad Pitt.

Στο "And Soon the Darkness" δύο κοπέλες φεύγουν για να ανακαλύψουν την Αργεντινή. Μπαίνουν σε μια περιπέτεια χωρίς τέλος, όταν γιορτάζουν την τελευταία τους νύχτα στο τοπικό μπαρ. Όμως την επόμενη μέρα οι δυο κοπέλες τσακώνονται και η μία εξαφανίζεται! Η φίλη της διαισθάνεται αμέσως ότι κάτι κακό έχει συμβεί, γι'αυτό και ξεκινάει να λύσει το μυστήριο. Στους ρόλους οι Odette Yustman και Amber Heard.

Τέλος το "The Experiment" είναι ένα remake του Γερμανικού φιλμ «Das Experiment» που είχε σκηνοθετήσει ο Oliver Hirschbiegel («Downfall»). Άνδρες διαφόρων ηλικιών και αντιλήψεων επιλέγονται από έναν ιατρικό οργανισμό σε ένα κοινωνικό και ψυχολογικό πείραμα. Θα πρέπει να αναλάβουν τους ρόλους των φρουρών και των κρατουμένων μιας εικονικής φυλακής! Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους o Adrien Brody και ο Forest Whitaker.