Το trailer του «The Three Musketeers» και το απίστευτο μαλλί του Orlando Bloom

Το trailer του «The Three Musketeers» και το απίστευτο μαλλί του Orlando Bloom

Το πρώτο trailer για τη νέα ταινία σχετικά με τους Τρεις Σωματοφύλακες κυκλοφόρησε, φορτωμένο με εκρηκτική δράση και πολλές, πολλές, στρώσεις λακ.

Πολλές ταινίες έχουν βγει κατά καιρούς, βασισμένες στο ιστορικό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά και των Τριών Σωματοφυλάκων του, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως η φετινή, με τίτλο «The Three Musketeers» θα έχει τα καλύτερα χτενίσματα.

Ο Paul W.S. Anderson παίρνει στα χέρια του την κλασσική ιστορία και της αλλάζει τα φώτα με τα εντυπωσιακά εφέ του και την καταιγιστική περιπέτεια που υπάρχει σε κάθε καρέ, όπως τουλάχιστον μας δείχνει το trailer. Το σενάριο, ωστόσο, είναι το γνωστό. Ο D'Artagnan (Logan Lerman), ένας περιπετειώδης και φιλόδοξος νεαρός, πηγαίνει στο Παρίσι για να γίνει μέλος της φρουράς των Σωματοφυλάκων και μπαίνει υπό την προστασία των τριών καλύτερων εξ' αυτών, του Άθου, του Πόρθου και του Άραμη, τους οποίους παίζουν οι Matthew MacFadyen, Luke Evans και Ray Stevenson. Βάλτε στη συνταγή τον διαβολικά κακό Καρδινάλιο Ρισελιέ, με τη μορφή του αξεπέραστου Christoph Waltz και την Mila Jovovich ως Μιλαίδη και έχετε την περιπέτεια του φετινού φθινοπώρου.

Τελευταίο και καλύτερο, αφήσαμε τον Orlando Bloom, ο οποίος ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του υποδύεται έναν «κακό», και μάλιστα έναν κακό που έχει «γράψει» στην ιστορία της λογοτεχνίας, τον Δούκα του Μπάκιγχαμ. Δεν ξέρουμε κατά πόσο η ερμηνεία του θα μείνει αξιομνημόνευτη, αυτό θα το διαπιστώσουμε στις 21 Οκτωβρίου. Το μόνο που ξέρουμε ήδη είναι πως θέλουμε οπωσδήποτε ένα ραντεβού με τον κομμωτή που ανέλαβε την περιποίηση της ασύλληπτης καούκας του.