Η Sharon Stone θα παίξει τη βασική villain στη νέα ταινία της DC

Νατάσσα Σχοινά
Η Sharon Stone θα παίξει τη βασική villain στη νέα ταινία της DC

Ας μην κρύψουμε ότι ανυπομονούμε.

Έξι χρόνια πριν, οι πληροφορίες ήθελαν τη Sharon Stone έτοιμη να εμφανιστεί σε κάποια ταινία της Marvel. Οι φανς της ηθοποιού -και της Marvel- άρχισαν να κάνουν όνειρα και να εκφράζουν τις επιθυμίες τους σχετικά με το ποιον χαρακτήρα θα ήθελαν να υποδυθεί. Τελικά, τίποτα δεν έγινε πραγματικότητα και η Stone δε βρέθηκε στο σύμπαν της θυγατρικής της Disney.

Τώρα, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η νέα ενημέρωση θέλει τη Stone να συμμετέχει σε ένα υπερηρωικό σύμπαν, όμως όχι αυτό της Marvel αλλά της αντιπάλου, της DC. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η σταρ θα συμμετέχει στην ταινία «Blue Beetle» και θα υποδυθεί τον ρόλο της βασικής κακού, Victoria Kord.

sharon stone dc movie7

Ποια είναι η Victoria Kord

Στην περίπτωση που έχει τύχει να διαβάσεις comics της DC, το όνομα «Kord» κάτι θα σου λέει. Ο Ted Kord είναι ο δεύτερος Blue Beetle και προηγείται του Jaimie Reyes που είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην επερχόμενη ταινία της DC. Το Deadline αναφέρει πως η Victoria είναι η σύζυγος του Ted (και νέος χαρακτήρας για χάρη της ταινίας), κάτι που σημαίνει είτε πως και εκείνος είναι κακός σε αυτήν την εκδοχή είτε πως η σύζυγός του έχει περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο.


Αυτό που επίσης λέγεται μέχρι στιγμής είναι πως ο σταρ των «Mayans M.C.», Max Trujillo, θα έχει ρόλο στην ταινία και θα υποδυθεί τον Carapax the Indestructible Man (Carapax ο Άτρωτος Άνδρας).

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό επερχόμενο πρότζεκτ της Sharon Stone. Στο πρόγραμμά της βρίσκεται η δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO «The Flight Attendant» αλλά και η αισθηματική / δραματική ταινία «What About Love» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Andy Garcia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως τελικά το θέμα δεν είναι ούτε ο Will Smith ούτε ο Chris Rock αλλά η Ακαδημία;

Bridgerton: Το κακό σενάριο επιβεβαιώθηκε - Ο βασικός πρωταγωνιστής λείπει από τη 2η σεζόν

6 σπίτια σε ταινίες και σειρές που είχαν κομβικό ρόλο στο αποτέλεσμα