Ο «Spider-Man» θα κάνει διάλειμμα από την υποκριτική - Η αινιγματική ανακοίνωση

Νατάσσα Σχοινά
Ο «Spider-Man» θα κάνει διάλειμμα από την υποκριτική - Η αινιγματική ανακοίνωση
AP

Μετά την υποψηφιότητά του στα Oscars, ο Andrew Garfield ανακοίνωσε πως χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά από τον χώρο.

Μετά την απόφαση του Jim Carrey να αποσυρθεί από την υποκριτική, άλλη μία ανακοίνωση που σόκαρε τους λάτρεις του κινηματογράφου έφτασε και θέλει τον Andrew Garfield να αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από τον χώρο.

Ο 38χρονος ηθοποιός, μόλις τελείωσε το τελευταίο του τηλεοπτικό πρότζεκτ «Under the Banner of Heaven», έδωσε συνέντευξη στο Variety και έκανε την αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε, πόσο μάλλον μετά την υποψηφιότητά του για Oscar για τον ρόλο του στην ταινία «Tick, Tick… BOOM!».

Ο Andrew Garfield αποσύρεται από την υποκριτική

Ο Andrew Garfield, που το τελευταίο διάστημα είχε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα κινηματογραφικά –«Tick, tick… BΟΟΜ!», «The Eyes of Tammy Faye» και «Spider-Man: No Way Home»-, μοιράστηκε με το κοινό πως το επόμενο διάστημα θέλει να αποσυρθεί από τον χώρο και να είναι «λίγο άνθρωπος».

«Πάω να ξεκουραστώ για λίγο. Πρέπει να αξιολογήσω και να ξανασκεφτώ τι θέλω να κάνω στη συνέχεια και ποιος θέλω να γίνω και απλώς να είμαι λίγο άνθρωπος για λίγο. Γιατί, όπως ξέρετε, είναι πλυντήριο ρούχων (σ.σ. ότι σε ρουφάει), αυτή η περίοδος των βραβείων. Έχω την ανάγκη να είμαι συνηθισμένος για λίγο», είπε ο Garfield.

Η δήλωσή του δε διευκρινίζει αν αυτό το διάλειμμα θα είναι προσωρινό ή μόνιμο, αλλά ο τρόπος που έχει εκφραστεί αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η απώλεια της μαμάς του

Πέρα από ένα φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο, ο Andrew Garfield είχε να αντιμετωπίσει και τον χαμό της μαμάς του από καρκίνο στο πάγκρεας που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Eyes of Tammy Faye» το 2019.

«Είναι τόσο περίεργο, γιατί μοιάζει τόσο μοναδικό όταν συμβαίνει. Νιώθεις κάτι σαν ‘Ω Θεέ μου, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει χάσει ποτέ τη μαμά του’, γιατί νιώθεις τέτοια μοναξιά. Νιώθεις ένα μαρτύριο και για ένα χρονικό διάστημα δεν ήθελα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν σαν χαμένος και ο κόσμος δεν έβγαζε νόημα και ακόμη δε βγάζει, επειδή μου λείπει πολύ και ελπίζω ποτέ να μη βγάλει νόημα, γιατί θέλω να μου λείπει πάντα», είχε δηλώσει τότε.

Ο Jim Carrey αποσύρεται από την υποκριτική: «Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι αρκετός»