Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Το νέο τρέιλερ αποθεώνει τη μαγεία

Νατάσσα Σχοινά
Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Το νέο τρέιλερ αποθεώνει τη μαγεία

Ο Doctor Strange επιστρέφει, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το Πολυσύμπαν της Marvel.

Μόλις δύο εβδομάδες μένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και οι πιστοί φανς της Marvel βρίσκονται σε μία ανυπομονησία. Με την πανδημία τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, υπήρχε μεγάλη έλλειψη σε υπερηρωικές ταινίες και, επιτέλους, τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά.

Το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης ταινίας του Doctor Strange έχει κυκλοφορήσει ήδη από τον Δεκέμβριο και έκτοτε όλο και μία νέα πληροφορία ή σποτ έρχεται για να συμπληρώσει σιγά-σιγά το παζλ της συνέχειας.

Όλοι οι μάγοι έρχονται για να βοηθήσουν

Αφού καθιερώσαμε αυτό που όσοι είχαμε δει τη σειρά «What If?» με την παρουσίαση των εναλλακτικών συμπάντων ξέραμε, ότι, δηλαδή, ο Doctor Strange ή καλύτερα ένας εαυτός του Stephen Strange είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα, πηγαίνουμε στα πιο πρακτικά. Ο τρόπος αντιμετώπισης ενός πανίσχυρου μάγου είναι μία στρατιά από ικανούς, καλούς μάγους. Και, φυσικά, ένας Avenger.

Η Wanda Maximoff / Scarlet Witch θα έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, όταν φτάνουμε σε σημείο να έχει σπάει το πολυσύμπαν της Marvel, τα πράγματα δεν είναι καλά.

Τι είναι το Multiverse / Πολυσύμπαν της Marvel; Το Πολυσύμπαν είναι ουσιαστικά μία συλλογή εναλλακτικών συμπάντων που μοιράζονται μία συμπαντική ιεραρχία ή μία ίδια φύση, τα οποία και δεν πρέπει να διαταραχθούν. Το Πολυσύμπαν της Marvel περιέχει το σύμπαν που έχει τη Γη 616, τα περισσότερα σύμπαντα του What If? και πολλές άλλες εκδοχές της Γης.

Γιατί οι ταινίες της Marvel έχουν πάντα τόσο χιούμορ; Ο σκηνοθέτης των Avengers απαντά

Το νέο τρέιλερ του Doctor Strange 2

Το νέο τρέιλερ του Doctor Strange 2 δείχνει όλους τους μάγους να ετοιμάζονται για μάχη και, φυσικά, τη Wanda που προειδοποιεί τον Stephen να μη σπάσει το Πολυσύμπαν, αλλά μάλλον η προειδοποίησή της πέφτει στο κενό.

Η ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου από τη Feel Good Entertainment.