Η Nova Μεγάλος Χορηγός στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η Nova Μεγάλος Χορηγός στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις Νύχτες Πρεμιέρας, ως Μεγάλος Χορηγός, με στόχο την ανάδειξη των πλούσιων δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και του Athens Open Air Film Festival, φέρνοντας μαζί το σινεμά σε μια νέα εποχή.

Οι δυο εμβληματικές διοργανώσεις των Νυχτών Πρεμιέρας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) και το Athens Open Air Film Festival (Ιούνιος - Αύγουστος) προσφέρουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες. Ξανά συστήνουν κλασικές και αναδεικνύουν νέες φωνές του παγκόσμιου κινηματογράφου, παρουσιάζουν στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς, διοργανώνουν αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και παράλληλες εκδηλώσεις.

H Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, κα Μαρία Μπόμπολα δήλωσε: «Εκφράζω τη χαρά μου για τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών με τη Νova, που άλλωστε ήταν και πρωτοπόρος στις ψηφιακές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Μαζί να προβάλλουμε τον κινηματογράφο που ξεχωρίζει, που φωτίζει τον κόσμο μας, που μας παρακινεί και περιγράφει την νέα εποχή».

Η CEO της Nova Media, κα Κική Σιλβεστριάδου ανέφερε: «Στη Nova μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τον κινηματογράφο με τις Νύχτες Πρεμιέρας. Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε κι εμείς στη διατήρηση των κορυφαίων κινηματογραφικών φεστιβάλ της χώρας που προάγουν αυτή τη μορφή τέχνης, και παράλληλα παρέχουν μια πλατφόρμα για τους κινηματογραφιστές να μοιραστούν θέματα και ιστορίες που μας εμπνέουν».