Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο: Julia Roberts και George Clooney ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Νατάσσα Σχοινά
Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο: Julia Roberts και George Clooney ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη
© 2022 Universal Studios. All Rights Reserved.

Οι δύο μεγάλοι σταρ συμπρωταγωνιστούν στην απόλυτη ρομαντική κομεντί.

Όταν δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου συναντιούνται στη μεγάλη -ή στη μικρή οθόνη- αναμενόμενα ο ενθουσιασμός των φανς είναι μεγάλος. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ονόματα, όπως η Julia Roberts και ο George Clooney που καθόλου τυχαία δεν αναφέρουμε, αφού οι δύο σταρ πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία της Universal.

Το σενάριο και το τρέιλερ

Η ταινία Ticket to Paradise / Εισιτήριο για τον Παράδεισο περιγράφει τη ζωή δύο πρώην ερωτικών συντρόφων που καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Η ρομαντική κομεντί αποτελεί σύμπραξη των Working Title, Smokehouse Pictures και Red Om Films και το βαθύτερο μήνυμά της έχει να κάνει με δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή.

Σκηνοθεσία και σενάριο

O Ol Parker έχει σκηνοθετήσει και γράψει το σενάριο της ταινίας, κάτι που σημαίνει ότι η εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος υπάρχει. Ο Parker είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε και έγραψε τις ταινίες Mamma Mia! Here We Go Again και Imagine Me & You, ενώ είχε αναλάβει και το σενάριο του Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο Queensland της Αυστραλίας, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται να δούμε εξαιρετικά τοπία και τη φύση στα καλύτερά της.

Η παραγωγή ανήκει στους Tim Bevan («Η Πιο Σκοτεινή Ώρα», «Κορίτσι από τη Δανία») Eric Fellner («Η Θεωρία των Πάντων», «Οι Άθλιοι») για λογαριασμό της Working Title, την Sarah Harvey (In Bruges), την Deborah Balderstone (Gone), τον George Clooney, τον βραβευμένο με Όσκαρ® Grant Heslov (Argo) και τις Lisa Roberts Gillan και Marisa Yeres Gill για λογαριασμό της Red Om Films.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου από την Tulip.