Ακόμα κι ο Miles Teller έχει μία «Ελληνίδα γιαγιά» & προσπαθεί να τον πρoωθήσει για τον επόμενο 007

Νατάσσα Σχοινά
Ακόμα κι ο Miles Teller έχει μία «Ελληνίδα γιαγιά» & προσπαθεί να τον πρoωθήσει για τον επόμενο 007

Κατά τη γνώμη της, ο εγγονός της είναι ο καλύτερος για τον ρόλο του 007.

Ακόμη δεν έχουμε κάποιο νεότερο σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond. Πολλά έχουν ακουστεί ανά διαστήματα ως φήμες και πολλά είναι τα ονόματα που οι φανς ζητούν να δουν στον ρόλο. Από τον Tom Hardy μέχρι τον Tom Ellis, διάσημοι γόηδες του κινηματογράφου έχουν βρεθεί ηθελημένα -και μη- στη λίστα με τους επικρατέστερους ηθοποιούς.

james bond GIF

Η γιαγιά του Miles Teller είναι η «αθάνατη» Ελληνίδα γιαγιά που αγαπάμε

Πρόσφατα, η Leona Flowers, η γιαγιά του Miles Teller (Whiplash, Fantastic 4, Insurgent), άνοιξε συζήτηση με τους χρήστες του Twitter για να τους ενημερώσει πως πιστεύει ότι κατά τη δική της άποψη, ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι ο εγγονός της.

«Ψάχνουν να αντικαταστήσουν τον Daniel Craig στις επόμενες 007 ταινίες. Νομίζω ότι ο εγγονός μου, Miles Teller, έχει αποδείξει πώς έχει όλα όσα ψάχνουν -το ταλέντο, την εμφάνιση, τη δύναμη, παγκόσμια απήχηση και είναι πολύ cool-. Μπορεί να είναι αυτός! Δε θα ήταν φανταστικό;», έγραψε η Flowers.

Το αξιολάτρευτο είναι ότι δε σταμάτησε εκεί, αλλά άρχισε να δίνει περισσότερα επιχειρήματα για να πείσει.

«Θα μπορούσε να σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι από την Αγγλία. Πολλοί Ευρωπαίοι έχουν παίξει Αμερικανικούς. (O Miles) έχει σπουδάσει υποκριτική, κάτι που περιλαμβάνει και προφορές. Θα ήταν τέλειος», είπε η Flowers. Μέχρι που έφτασε να ισχυρίζεται πως οι Βρετανοί θα καλωσόριζαν τον εγγονό της ως 007 και μάς θύμισε κάθε αγαπημένη Ελληνίδα γιαγιά που θέλει να «ευλογήσει» το εγγόνι της, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία αυτό είναι.

France Cannes 2022 Top Gun: Maverick Red Carpet

Υ.Γ. Εκτιμάμε την προσπάθεια, αλλά, κ. Flowers, ο εγγονός σας δεν είναι η ιδανική επιλογή για James Bond αυτήν τη στιγμή. Καλός ηθοποιός, αλλά για 007 χρειάζεται άλλες προδιαγραφές.