Μεγάλη αδυναμία η Billie Eilish στον Daniel Craig: «Αυτά τα μάτια... Όταν τον γνώρισα, είπα ουάου»

Νατάσσα Σχοινά
Μεγάλη αδυναμία η Billie Eilish στον Daniel Craig: «Αυτά τα μάτια... Όταν τον γνώρισα, είπα ουάου»
Η τραγουδίστρια ξεκάθαρα έχει crush με τον ηθοποιό.

Το «No Time To Die» είναι μία από τις καλύτερες ταινίες James Bond που έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο. Η αποχαιρετιστήρια εμφάνιση του ηθοποιού στον ρόλο του 007 συνοδεύτηκε με διθυραμβικές κριτικές στο σύνολό της, ακόμα και από όσους δε συμφώνησαν με την τελική έκβαση της ιστορίας. Κάπως έτσι, δίκαια η ταινία είναι προτεινόμενη για δύο βραβεία Όσκαρ, ένα για Καλύτερα Οπτικά Εφέ και ένα για Καλύτερο Ήχο.

Η Billie Eilish συνεργάστηκε με την παραγωγή για το κομμάτι της μουσικής επένδυσης και χάρη σε εκείνη και τον αδερφό της, Finneas, έχουμε το ομώνυμο τραγούδι που έχει κερδίσει ήδη Grammy Καλύτερου Τραγουδιού για Ταινία και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Η 20χρονη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Daniel Craig, τον οποίο όχι μόνο θαυμάζει ως ηθοποιό αλλά της αρέσει και ως άντρας.



Οι δηλώσεις της Billie Eilish για τον Daniel Craig

Η Eilish δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο γοητευμένη νιώθει από τον Craig. Δεδομένου ότι φημίζεται για τη φυσικότητα και την άνεση με την οποία εκφράζεται σε κάθε της συνέντευξη, δε δίστασε ακόμα και να προβεί σε χαρακτηρισμούς για τον ηθοποιό.

«Είναι ο James Bond. Είναι DILF (Dad I’d Like To F****)», ξεκίνησε να λέει η σταρ, με τον Meyers να σχολιάζει: «Συμφωνώ πλήρως». Τότε, η Billie βρήκε την ευκαιρία να εκθειάσει τα μάτια του Craig: «Αυτά τα μάτια… Πραγματικά δεν το πιστεύεις. Δείχνουν απίστευτα. Όταν τον γνώρισα, είπα Ουάου».



Πώς έγραψε το τραγούδι του Bond

«Φτιάξαμε το τραγούδι τον Οκτώβριο του 2019. Είναι πολύ, πολύ καιρό πριν. Οπότε, ήμουν 17 όταν τα κατάφερα. Τώρα είμαι 20. Πολύ περίεργο. Ήταν μία μακρά, στρατηγική διαδικασία. Δεν ήταν ότι είχα πάρει τη δουλειά. Ουσιαστικά, κάναμε οντισιόν. Οπότε, ήταν ένα θέμα εγωισμού. Έπρεπε να είναι τέλειο και έπρεπε να είναι σωστό. Δε μου είπαν ‘Σε θέλουμε’. Κάναμε οντισιόν και απλώς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και δουλέψαμε σκληρά. Ήταν πολύ ενεργή η Barbara (Η Barbara Broccoli είναι η παραγωγός του James Bond), η οποία μας έδωσε και το πρώτο, μικρό κομμάτι του σεναρίου, μόνο την αρχή, έτσι ώστε να έχουμε μία γεύση. Κυριολεκτικά αυτό έγραψε το τραγούδι», είπε η τραγουδίστρια.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του Craig με έμφαση στο αγαπημένο χαρακτηριστικό της Billie: τα μάτια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Billie Eilish - Για όλα φταίει το κρεβάτι!

Η Billie Eilish σε μια εξομολόγηση για την εικόνα της και το φόρεμα του Met Gala (photos)

Billie Eilish: «Βλέπω πορνό από όταν ήμουν 11. Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο»