Ποιος Henry Cavill; Ο επόμενος James Bond μπορεί να είναι και ο Tom Holland

Ποιος Henry Cavill; Ο επόμενος James Bond μπορεί να είναι και ο Tom Holland

Το νέο update για τον 007 μάς βρίσκει κάπως προβληματισμένες.

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που έκανε πρεμιέρα το «Spider-Man: No Way Home» στους κινηματογράφους. Ο Tom Holland επανήλθε στο προσκήνιο μαζί με όλη την παρέα του για να δώσει τη συνέχεια στην ιστορία του Peter Parker, έχοντας λίγο πριν αναγγελθεί πως θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες στο franchise.

Την ώρα, όμως, που συμβαίνουν αυτά στο σύμπαν των υπερηρώων, ο James Bond περιμένει τον επόμενο εκπρόσωπό του. Τα στοιχήματα είναι πολλά, το ίδιο και οι επιθυμίες του κοινού που οραματίζεται τον δικό του αγαπημένο ηθοποιό στα παπούτσια του εικονικού πράκτορα 007. Και, ξαφνικά, το όνομα του Holland μάλλον δεν τους μοιάζει και τόσο απίθανό σενάριο.

Ο James Bond δε θα είναι γυναίκα! Η παραγωγός του 007 αποκαλύπτει το προφίλ του νέου ηθοποιού

Μπορεί να είναι ο Tom Holland ο επόμενος James Bond;

Ο Tom Holland είναι μόλις 25 ετών και, αν και μέχρι πρότινος, δε θα πήγαινε σε κανέναν το μυαλό ότι θα μπορούσε να υποδυθεί τον επόμενο Bond, ο Charles Murphy που βρίσκεται μέσα στα του Hollywood μοιράστηκε με το Express μία πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα:

«Οι παραγωγοί είναι ανοιχτοί στο να εξερευνήσουν μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες επιλογές. Μία πιθανή οδός είναι να πάνε τον Bond σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο με κάποιον πολύ νεότερο από όλους όσους έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο Craig ήταν 38 όταν ανέλαβε τον ρόλο και μου έχουν πει ότι το στούντιο είναι ανοιχτό και σε κάποιον πολύ νεότερο από αυτό», είπε χαρακτηριστικά.



Θέλει ο Holland να είναι ο νέος Bond;

Ο ίδιος ο Holland σίγουρα θέλει να γίνει ο νέος Bond. Το έχει δηλώσει και δημόσια, άλλωστε. «Τελικά, όπως κάθε νεαρός Βρετανός που αγαπάει το σινεμά, έτσι κι εγώ θα ήθελα να είμαι ο James Bond. Οπότε, ξέρεις, απλώς το λέω. Δηλαδή, δείχνω πολύ ωραία σε στολή! Θα ήμουν ένας πολύ κοντός James Bond», έχει πει ο Holland. Αλλά έχει πει και αυτό: «Συνέχεια τους λέω ότι είμαι ο επόμενος 007 – ως αστείο. Αλλά επίσης στα σοβαρά ‘Ελάτε, παιδιά, ας το κάνουμε’. Αν συνεχίσω να εμφανίζομαι δήθεν τυχαία σε οντισιόν, θα γίνει τελικά».



Τώρα, το τι έχει πραγματικά η παραγωγή στο μυαλό της και τι απόφαση θα πάρει, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να το δούμε. Πολλές φορές έχουμε ακούσει φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά και μερικές που έχουν πρώτα απορριφθεί και μετά έχουν γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, για ποιον λόγο πρέπει να ανακατεφθεί ο Spidey στα του 007 καθόλου δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Το προφίλ του ρόλου είναι εντελώς διαφορετικό από τον Holland, τον οποίο κατά τα λοιπά λατρεύουμε.

Ας αναμείνουμε τα νεότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια είναι τελικά η διαφορά του «ήρωα» από τον «υπερήρωα»;

Spider-Man No Way Home: Δύο major spoilers ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε για την ταινία

Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!