Ο Christian Bale έκανε μία απρόσμενη δήλωση για το franchise του Batman και είμαστε σε ετοιμότητα

Νατάσσα Σχοινά
Ο Christian Bale έκανε μία απρόσμενη δήλωση για το franchise του Batman και είμαστε σε ετοιμότητα

Συζητήθηκε ένα σενάριο που δεν είχαμε στο μυαλό μας και χαιρόμαστε πολύ για αυτό.

Το 2005 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τον Batman κινηματογραφικά. Ήταν τότε που ο Christopher Nolan κυκλοφόρησε την πρώτη ταινία -Batman Begins- μίας τριλογίας που θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει ποτέ αναφορικά με τον εικονικό ήρωα της DC Comics.

Ο 51χρονος σκηνοθέτης είχε όραμα να παρουσιάσει στο κοινό μία πιο «πραγματική» εκδοχή του Bruce Wayne και διάλεξε τον Christian Bale για να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά του.

Ο ηθοποιός αδιαμφισβήτητα ανήκει στους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και ήδη πριν τις εμπορικές επιτυχίες του Nolan είχε αποδείξει το υποκριτικό του μεγαλείο, όπως στις ταινίες The Machinist (2004) και στο American Psycho (2000).

Ο Christian Bale έσπειρε τον τρόμο στα γυρίσματα του Thor 4

Ο Christian Bale θα επέστρεφε σε 4η ταινία Batman

Ο 48χρονος σταρ μίλησε πρόσφατα στο ScreenRant και έκανε μία δήλωση που μάλλον κανένας φαν του Dark Knight δεν είχε στο μυαλό του, οπότε αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη. Τι είπε; Ότι, αν ο Nolan θελήσει να κάνει τέταρτη ταινία στο franchise με εκείνον, θα έλεγε «ναι» (σ.σ. Κι εμείς συμφωνούμε, γιατί ξέρουμε ότι αν ο σκηνοθέτης έμπαινε ποτέ στη διαδικασία, θα σήμαινε ότι υπήρχε λόγος).

«Ποτέ κανείς δε μου το ανέφερε. Κανείς δεν το συζήτησε. Περιστασιακά, άνθρωποι μού λένε ‘Α, ακούσαμε ότι σε προσέγγισαν και σου προσέφεραν όλα αυτά’. Και λέω ‘Τώρα το ακούω. Κανείς δε μου το έχει πει ποτέ’.

Είχα μία συμφωνία με τον Chris Nolan. Είπαμε ‘Λοιπόν, κοίτα. Ας κάνουμε τρεις ταινίες, αν είμαστε αρκετά τυχεροί και το καταφέρουμε. Και μετά ας φύγουμε. Ας μην προσκολληθούμε πάρα πολύ’. Στο μυαλό μου, θα ήταν κάτι αν ο Chris Nolan έλεγε ‘Ξέρεις τι, έχω άλλη μία ιστορία να πω’ και, αν ήθελε να πει αυτήν την ιστορία μαζί μου, θα ήμουν μέσα», είπε ο Bale.