Thor Love and Thunder trailer: Ο τρομακτικός villain του Christian Bale εμφανίζεται για πρώτη φορά

Νατάσσα Σχοινά
Thor Love and Thunder trailer: Ο τρομακτικός villain του Christian Bale εμφανίζεται για πρώτη φορά

Natalie Portman και Christian Bale κυριαρχούν ξεχωρίζουν, ακόμα και δίπλα στον Chris Hemsworth.

Σχεδόν έναν μήνα πριν, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της ταινίας «Thor: Love & Thunder». Ναι, ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος γιατί ο Chris Hemsworth εμφανίστηκε κι επίσημα ξανά στον ρόλο του Thor, όμως, ας είμαστε ειλικρινείς. Το βλέμμα όλων στράφηκε στη Natalie Portman.

Η Portman είναι η Mighty Thor που πλέον έχει και το Mjolnir κληρονομώντας και τις δυνάμεις του Thor για να προστατεύει τους γύρω τις από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές. Η μεταμόρφωση στο σώμα της 40χρονης ηθοποιού είναι εντυπωσιακή αλλά και αναμενόμενη. Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η Portman συνεχίζει τη δυναμικότητα στις γυναικείες παρουσίες του υπερηρωικού σύμπαντος. Δεν είναι κομπάρσα, αλλά κυριαρχεί στις σκηνές, ακόμα κι όταν δίπλα της βρίσκεται ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς ήρωες της Marvel.

Η εμφάνιση του villain Christian Bale στο επίσημο τρέιλερ του Thor: Love & Thunder

Επειδή για τους φανς των superhero movies, «ένα» δεν είναι ποτέ αρκετό, η Marvel κυκλοφόρησε σήμερα (24/5) και ένα δεύτερο βίντεο με το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο αποκαλύπτει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Christian Bale. Ξέραμε πως ο 48χρονος ηθοποιός θα αναλάμβανε τον ρόλο του Gorr «The God Butcher», ο οποίος από τα κόμικς έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και φρικιαστικό παρουσιαστικό, αλλά δε γνωρίζαμε το τελικό αποτέλεσμα με τον Bale.

Thor Love and Thunder: Η Natalie Portman και 5 πράγματα που δεν πρόσεξες στο τρέιλερ

Με το νέο τρέιλερ, είδαμε τον Gorr και μάλλον είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν πρόκειται να απογοητευτούμε. Μπορεί πολλά να έχουν ακουστεί ανά διαστήματα για τη συμπεριφορά του Bale στα σετ, όμως, για τις υποκριτικές του ικανότητες κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Αρκεί ένα βλέμμα στον Gorr για να το πιστοποιήσει για άλλη μία φορά.

Ποιος είναι ο Gorr

Ο Gorr γεννήθηκε σε έναν πλανήτη χωρίς όνομα και η ζωή του ήταν αυτό που θα αποκαλούσε κανείς δύσκολη. Πεινούσε κάθε μέρα, αλλά, ενώ όλοι του έλεγαν να έχει πίστη στους θεούς, εκείνοι ποτέ δεν έδειχναν να απαντούν στις προσευχές που τους έκανε. Οι γονείς του πέθαναν όταν ήταν μικρός, τα περισσότερα από τα παιδιά του πέθαναν στην πορεία, η έγκυος σύζυγός του σκοτώθηκε σε έναν σεισμό και ο τελευταίος γιος του πέθανε από πείνα και θερμοπληξία.

Δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις, όμως με 3000 χρόνια μαχών μπορεί εύκολα να μονομαχήσει με τους θεούς. Είναι, λοιπόν, ένα ον που δεν έχει τίποτα να χάσει, γι’ αυτό και είναι αδιανόητα επικίνδυνος.

Η ταινία Thor: Love and Thunder θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.