Ο Christian Bale έσπειρε τον τρόμο στα γυρίσματα του Thor 4

Νατάσσα Σχοινά
Ο Christian Bale έσπειρε τον τρόμο στα γυρίσματα του Thor 4

Ο Christian Bale στα Governors Awards 2019

AP

Με το που έμπαινε στο σετ, άλλαζε η αίσθηση όλου του χώρου.

Η υποκριτική, αν θέλεις να είσαι πραγματικά καλός σε αυτήν, είναι ένα απαιτητικό πράγμα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που ένας ηθοποιός μπορεί να ακολουθήσει για να φτάσει στον πυρήνα του ρόλου του και να τον αποδώσει με τρόπο που πια να μην ξεχωρίζει ο πραγματικός με τον πλαστό του εαυτό.

Ένας από αυτούς είναι να μη βγαίνει ποτέ από τον ρόλο του, ακόμα κι όταν ακούγεται το «cut».

Ο Christian Bale δε θέλει να βγαίνει ποτέ από τον ρόλο του στα γυρίσματα

Ο Christian Bale παίζει στη νέα ταινία της Marvel «Thor: Love and Thunder» και έχει αναλάβει το δύσκολο έργο του κακού της υπόθεσης. Ο Gorr γεννήθηκε σε έναν πλανήτη χωρίς όνομα και η ζωή του ήταν αυτό που θα αποκαλούσε κανείς δύσκολη. Σε αντίθεση με άλλους χαρακτήρες, εκείνος δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις, όμως με 3000 χρόνια μαχών και ευφάνταστα όπλα μπορεί εύκολα να μονομαχήσει με τους θεούς και δεν είναι σε καμία περίπτωση από τους τύπους που πρέπει κάποιος να υποτιμήσει.

O 48χρονος Bale, καθώς φαίνεται, για να είναι αποτελεσματικός στον ρόλο του Gorr, έμενε στον χαρακτήρα ακόμα κι όταν οι υπόλοιποι ηθοποιοί γελούσαν και διασκέδαζαν και λίγο την κατάσταση. Σε μία συνέντευξη στο D23, οι συνάδελφοί του σχολίασαν το συναίσθημα που τους δημιουργούσε στο σετ ο ηθοποιός και μάλλον τους καταλαβαίνουμε.

Thor Love and Thunder trailer: Ο τρομακτικός villain του Christian Bale εμφανίζεται για πρώτη φορά

O Chris Hemsworth που υποδύεται τον Thor είπε: «Οι υπόλοιποι από εμάς θα ήμασταν στον κόσμο του αυτοσχεδιασμού, της κωμωδίας και της πλάκας. Ξαφνικά, εκείνος έμπαινε στο σετ και όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε ‘Θεέ μου! Αυτό είναι πραγματικά έντονο. Είναι πραγματικά τρομακτικός».

Η Tessa Thompson που ενσαρκώνει τη Valkyrie επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γιου του Odin. «(O Bale) είπε αυτήν την πραγματικά φανταστική ατάκα, γιατί πρέπει να είναι τρομακτικός, αλλά επίσης πρέπει να δουλεύει μέσα στο πλαίσιο του χρωματιστού, ζωηρού, ασεβή κόσμου», δήλωσε.

Από τα εξαιρετικά δείγματα δουλειάς που μας έχει δώσει ο Bale ανά τα χρόνια, βλέπουμε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί, οπότε ας τη συνεχίσει με τις ευχές μας.

Christian Bale Swag GIF

Η ταινία Thor: Love and Thunder θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.