Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες: Ο Taylor John Smith μάς εξηγεί γιατί είναι η must ταινία του 2022

Νατάσσα Σχοινά
Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες: Ο Taylor John Smith μάς εξηγεί γιατί είναι η must ταινία του 2022

Ο πρωταγωνιστής της πολυσυζητημένης, επερχόμενης ταινίας μιλάει για την ιστορία, τα γυρίσματα και, φυσικά, για τον χαρακτήρα του Tate.

«Αν κάποιος καταλάβαινε τη μοναξιά, αυτός θα ήταν το φεγγάρι», γράφει η Delia Owens στο βιβλίο του 2018 Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες παρουσιάζοντας μία ιστορία ενηλικίωσης, μοναχικότητας και αγάπης θαμμένη κάτω από τα μυστικά του Barkley Cove και έναν μυστηριώδη φόνο.

Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα στον κόσμο φτάνει την 1η Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα και ο πρωταγωνιστής της, Taylor John Smith μάς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η εμβάθυνση στους χαρακτήρες, τα συναισθήματα μέσα από την ταινία καθώς και η προετοιμασία του για τον ρόλο του Tate, της μεγάλης αγάπης της Kya (Daisy Edgar-Jones), ξεδιπλώνονται μέσα από τα μάτια του 27χρονου ηθοποιού.

Ο Taylor John Smith αναλύει την ταινία Εκεί Που Τραγουδάνει Οι Καραβίδες

Τι σε έκανε να θες να παίξεις τον χαρακτήρα του Tate;

Αρχικά, διάβασα τον ρόλο του Chase και δεν ήξερα ότι υπήρχε ακόμη η ευκαιρία να παίξω τον Tate. Νομίζω ότι ταυτιζόμουν περισσότερο με τον Tate συγκριτικά με τον Chase. Βλέπω περισσότερες ομοιότητες μεταξύ του Tate κι εμένα, όμως δεν υπήρχε αυτή η επιλογή τότε και απλώς ήθελα να είμαι στο πρότζεκτ με κάποιον τρόπο. Έπειτα, η Olivia είδε κάτι διαφορετικό σε εμένα και μου ζήτησε να διαβάσω τον Tate, μετά έκανα μία ανάγνωση χημεία και τώρα είμαι εδώ. Υποθέτω λειτούργησε!

Λέγοντας ότι ταυτίστηκες περισσότερο με τον χαρακτήρα, ποια είναι τα στοιχεία του που βλέπεις σε εσένα;

Είναι λίγο περισσότερο ευγενικός από τους περισσότερους. Πιστεύω ότι για αυτό εκείνος και η Kya αλληλεπιδρούν τόσο καλά. Βλέπει το καλύτερο στους ανθρώπους ακόμα κι όταν δε θέλει. Δε θυμώνει εύκολα. Είναι απλώς ένα παιδί που ερωτεύεται ένα κορίτσι.

where_the_crawdads_sing_interview9.jpg

Για τους ανθρώπους που δε γνωρίζουν την ιστορία του Εκεί Που Τραγουδάνε οι Καραβίδες, πες μας τι πραγματεύεται η ταινία.

Είναι μία ιστορία αγάπης που διαρκεί κάποιες γενιές και περιλαμβάνει επίσης έναν φόνο που συμβαίνει στη μικρή πόλη του Barkley Cove. Έχει να κάνει με την Kya, τον Tate και τον Chase και το ερωτικό τρίγωνο που προκύπτει. Είναι επίσης μίας ιστορία ενηλικίωσης.

Ποια είναι η σημασία του βάλτου στην ιστορία;

Είναι ένας δικός του χαρακτήρας. Ήδη από την αρχή του βιβλίου και τώρα μεταφερόμενος στο σενάριο, ο βάλτος κρύβει πολλά μυστικά. Είναι το μέρος που κρατάει όλα τα σκοτεινά μυστικά στο Barkley Cove και, τώρα, το ότι κάναμε τα γυρίσματα εκεί, προσθέτει ένα ολόκληρο επίπεδο στην ιστορία που δεν ήταν εκεί από πριν και ήταν πολύ δυσκολότερο από αυτό που πίστευα ότι θα είναι. Τα στοιχεία της φύσης είναι εναντίον σου σχεδόν τον περισσότερο χρόνο αλλά επίσης δεν μπορούσες να γυρίσεις την ταινία στους βάλτους. Έπρεπε να γίνει εδώ (Βόρεια Carolina).

Ποια στοιχεία της φύσης έχει ο βάλτος που σε βοήθησαν στον ρόλο σου;

Την υγρασία. Το να ακούω τα πουλιά. Τα ακούς να τιτιβίζουν και νιώθεις πως είσαι στη φύση. Το να ακούς συνεχώς τις βροντές χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει μετά με τον καιρό, γιατί αν αρχίσει να βρέχει ή να αστράφτει, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Και με όλες τις ανατροπές στην ιστορία, ο καιρός βοηθάει να κρατάς ψηλά την αδρεναλίνη σου αν πρέπει ξαφνικά να αρχίσεις να τρέχεις.

Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση για τον χαρακτήρα στο βιβλίο και για τη σχέση του με την Kya;

Η Delia Owens είναι καταπληκτική. Όταν ο χαρακτήρας μιλούσε για τη σχέση του με την Kya ήδη στα αρχικά στάδια, περιέγραψε την αγάπη του για εκείνη σχεδόν σαν μία χαμένη αδερφή αλλά, μετά, η λαχτάρα του ήταν λίγο βαθύτερη από αυτό. Όταν προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται σχετικά με πόσο ερωτευμένος είναι με την Kya, η περιγραφή μού φάνηκε απίστευτη. Υπάρχουν πολλές μικρές στιγμές που είναι τόσο διασκορπισμένες στο βιβλίο και τις οποίες αξιοποίησε φανταστικά η Delia.

where_the_crawdads_sing_interview10.jpg

Διαβάζοντας το βιβλίο, πώς οραματιζόσουν τον Tate;

Νέο. Αυθόρμητο. Τον φανταζόμουν ως τον τύπο που κρατάει τις πόρτες για τους ανθρώπους. Όσο προχωρούσα στο βιβλίο και άρχισε να ωριμάζει και να κάνει τις δικές του επιλογές, εξελίχθηκε σε κάτι άλλο. Έγινε κάποιος πιο πραγματικός και ανθρώπινος, θυμίζοντάς μου τον εαυτό μου. Κάνει πολλά λάθη, αλλά προσπαθεί να επιστρέψει και να τα διορθώσει. Είναι ο τύπος που αγαπάει βαθιά και αυτό τον επηρεάζει πολύ μετά.

Υπήρχαν συγκεκριμένες σκηνές ή περιγραφές στο βιβλίο που σε βοήθησαν να αποτυπώσεις τον χαρακτήρα του Tate;

Υπάρχει μία σκηνή που ο Tate «έσπασε» μπροστά στην Kya για την απώλεια της μητέρας και της αδερφής του. Πιστεύω ότι αναγνωρίζει το ότι οι άνθρωποι «σπάνε» και με αυτόν τον τρόπο είναι που εκείνος και η Kya έρχονται κοντά πολλές φορές. Το να μπορέσω να το πάρω αυτό από το βιβλίο και να το κουβαλήσω μαζί μου στη δουλειά κάθε μέρα, ήταν κάτι πολύ δυνατό.

Τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό που τράβηξε αρχικά τον Tate στην Kya;

Η σχέση του Tate και της Kya σίγουρα πηγάζει από την αγάπη για τον βάλτο. Και, αρχικά, η σχέση του Tate με τον Jodie, τον μεγαλύτερό της αδερφό. Πιστεύω ότι απλά τους αρέσει να εξερευνούν και να αγαπούν το να είναι παιδιά μαζί. Ο Tate επίσης μεγάλωσε χωρίς να έχει πολλά, με τον μπαμπά του να είναι ψαράς. Μεγάλωσε αρκετά φτωχός. Νιώθω ότι συνδέθηκαν με το μοναδικό πράγμα που τους προσφερόταν δωρεάν, τη φύση, και μετά αυτό μεταφράστηκε με τη σχέση του Tate με την Kya, η οποία συνέχισε καθώς μεγάλωναν. Εξελίχθηκε σε μία πιο ρομαντική σχέση όσο άρχισαν να ωριμάζουν.

ekei_pou_tragoudane_oi_karavides3.jpg

© 2022 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.**

Μπορείς να μας πεις για τα φτερά που χρησιμοποιεί ο Tate, γιατί τα χρησιμοποιεί και πώς επικοινωνεί μέσω αυτών με την Kya;

Τα φτερά είναι κάτι που η Kya και ο Tate συνήθιζαν να ψάχνουν όταν ήταν νεότεροι και, όσο ο χρόνος περνούσε, μετά τον θάνατο της μητέρας και της αδερφής του, αποφάσισε να επιστρέψει στον κόσμο και να έρθει σε επαφή με τους καταρρακωμένους ανθρώπους της κοινότητά τους – Η Kya ήταν αυτή που ένιωθε περισσότερο χαμένη. Ο Tate, λοιπόν, πιάνει μερικά φτερά που πιστεύει ότι θα της άρεσαν και τα τοποθετεί στα κούτσουρα των δέντρων για να τη δελεάσει. Και μετά εκείνη αρχίζει να αφήνει φτερά για εκείνον και έπειτα γίνεται ένα παιχνίδι μπρος – πίσω, με το οποίο συνδέονται μέσω της αγάπης τους για τη φύση, μέχρι που μια μέρα τυχαία συναντιούνται και το παιχνίδι σταματάει. Εκεί είναι που αρχίζει η σχέση τους.

ekei_pou_tragoudane_oi_karavides4.jpg

© 2022 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.**

Πώς έβλεπε η Kya την υπόλοιπη πόλη και γιατί όλοι την έχουν περιθωριοποιήσει;

Νομίζω ότι η Kya θεωρείται outsider γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν. Όχι επειδή δεν τους δίνεται η ευκαιρία αλλά επειδή επιλέγουν να μην το κάνουν. Υπάρχει μία σκηνή στο βιβλίο στην οποία τα παιδιά πηγαίνουν εκεί και βάζουν σημάδια στην πόρτα της σαν να είναι κάποιο ον που ζει έξω στο δάσος. Στην πραγματικότητα, ήταν απλά ένα γλυκό κορίτσι που έμεινε μόνο του εκεί και δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να γίνει αποδεκτό από το υπόλοιπο Barkley Cove.

Πώς ο Tate βοηθάει την Kya με την εκπαίδευσή της;

Τη μαθαίνει να διαβάζει και να γράφει. Μία από τις πρώτες πολύ σημαντικές στιγμές τους είναι όταν κάθονται σε ένα κούτσουρο και μελετούν την αλφάβητο με ένα παιδικό βιβλίο. Είναι κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά. Μόλις μαθαίνει πώς να διαβάζει και να γράφει, συνεχίζει με σημειώσεις, ζωγραφιές και καταγράφει όλα όσα παρατηρεί.

1661764427546-611834078-where_the_crawdads_sing_interview3.jpg

Γιατί ο Tate θέτει όρια στο πόσο μακριά θέλει να προχωρήσει ερωτικά με την Kya;

Επειδή νοιάζεται πολύ για αυτή και ξέρει ότι είναι λίγο πιο «εύθραυστη» από τους περισσότερους. Αν η επιθυμία του είναι να φύγει για να σπουδάσει όπως υποσχέθηκε στη μαμά και στον μπαμπά του, δε θέλει να ρισκάρει να μείνει έγκυος η Kya και μετά να φύγει. Θα έμπαινε στην κατηγορία με όλους τους υπόλοιπους που την έχουν αφήσει. Οπότε, όσο κι αν θέλει να έχει αυτήν τη βαθύτερη σύνδεση με την Kya, πρέπει να κάνει το σωστό και να μην περάσει αυτήν τη γραμμή, ακόμα κι αν το θέλουν και οι δύο.

Πώς διαφέρει η σχέση του Tate με την Kya συγκριτικά με αυτήν του Chase με την Kya;

Είναι η αγάπη απέναντι στον πόθο. Το πρώτο είναι μία πολύ βαθιά σύνδεση ενώ το δεύτερο είναι ερωτική τρέλα. Ο Tate και η Kya έχουν μία πολύ βαθιά σύνδεση. Για τον Chase, η Kya είναι κάτι γυαλιστερό και θέλει να παίξει με αυτό μέχρι να μην είναι πια σημαντικό για εκείνον. Μετά, πηγαίνει στο επόμενο γυαλιστερό του πράγμα. Ο Tate γυρίζει πάντα στην Kya ό,τι κι αν γίνει.

NY Premiere of

Ο Harris Dickinson (Chase), η Daisy Edgar-Jones (Kya) και ο Taylor John Smith (Tate) στην πρεμιέρα της ταινίας Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες στη Νέα Υόρκη.

AP

Πώς αντιδρά ο Tate όταν μαθαίνει ότι η Kya και ο Chase είναι μαζί;

Είναι καταρρακωμένος. Του έχει ραγίσει η καρδιά, αλλά παράλληλα καταλαβαίνει ότι την άφησε για να πάει στο πανεπιστήμιο. Διάλεξε κάτι άλλο αντί για εκείνη, παρά το ότι είχε κάθε πρόθεση να γυρίσει πίσω. Δεν είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ελέγχει, οπότε, αν η Kya διαλέξει να είναι με τον Chase, θα κάνει πίσω, όσο και να πονάει. Όταν, όμως, ακούει ότι ο Chase δεν της φέρεται καλά, αποφασίζει να κάνει κάτι για αυτό.

Πώς νιώθει ο Tate όταν ακούει ότι η Kya συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Chase;

Ο Tate δεν είναι σε καλή κατάσταση εκείνη τη στιγμή γιατί δεν έχει πια την Kya, δεν έχει τη σχέση που είχε μαζί της. Κάνει τα πάντα για να συνεχίσει ή απλώς να δείξει στην Kya ότι νοιάζεται για εκείνη ταΐζοντας τους γλάρους στο σπίτι της και φροντίζοντας τον κήπο της. Δεν έχει, όμως, πολύ σημασία, γιατί η Kya έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή ή χειρότερα. Οπότε, ο Tate κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει να είναι φίλος της με το να την επισκέπτεται στη φυλακή και να τη στηρίζει στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά δεν ξέρει αν η Kya μπορεί να παλέψει άλλο.

ekei_pou_tragoudane_oi_karavides2.jpg

© 2022 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.**

Πίστεψε ποτέ ότι μπορεί η Kya να έκανε πράγματι φόνο;

Νομίζω ότι ο Tate γνωρίζει για τι είναι ικανή η Kya και ότι, αν έκανε τον φόνο για τον οποίο την κατηγορούν, θα είχε καλό λόγο. Αν μπορούσε, θα έπαιρνε τη θέση της.

Πώς πιστεύεις ότι βοηθάει το μυστήριο της δολοφονίας του Chase στο σασπένς της ταινίας;

Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το έχει κάνει. Όλοι στην πόλη κοιτάζουν περίεργα ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν μερικοί βασικοί ύποπτοι: ο Tate, η Kya, ακόμα και μερικοί άνθρωποι που δε βλέπουν και με τόσο καλό μάτι τον Chase και τα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν. Πραγματικά θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

Ποια ήταν η διαδικασία που ακολούθησες για να γίνεις ο Tate;

Άρχισα προετοιμάστηκα σωματικά, γιατί ο Tate δουλεύει σε μία ψαρόβαρκα και είναι πολύ ενεργός στον βάλτο. Μετά, είναι το να μπεις στο κλίμα της περιόδου των 1960s και παραπέρα. Οι άνθρωποι μιλάνε και κινούνται πολύ διαφορετικά. Αυτά είχα στο μυαλό μου όλη μέρα και έπειτα το να βγω στον βάλτο και να ψαρέψω και να κάνω τα πράγματα που αρέσουν στον Tate.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό στη ζωή του Tate;

Νομίζω η Kya είναι το πιο σημαντικό για τον Tate. Σε κάθε χωρισμό που είχαν, πάντα επέστρεφε σε εκείνη με τον τρόπο του. Είτε όταν ήταν παιδιά είτε όταν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο είτε στη δίκη.

Ποια ήταν η δυσκολότερη σκηνή που έπρεπε να γυρίσεις;

Η δυσκολότερη σκηνή, η οποία νομίζω ότι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου, ήταν το αντίο πριν το πανεπιστήμιο, με τον Tate και την Kya να πρέπει να αποχαιρετιστούν στην προβλήτα. Μπορούσες να δεις πώς ήταν η Kya αλλά και πώς ήταν η Daisy. Αυτή η σκηνή και οι αντιδράσεις μας έκαναν τους χαρακτήρες να νιώθουν λίγο πιο πραγματικοί από αυτό που περιμέναμε. Ήταν η πιο αποκαρδιωτική αλλά και αυτή που περιμέναμε λιγότερο να γυρίσουμε.

Saying Goodbye Kya GIF - Saying Goodbye Kya Daisy Edgar Jones GIFs

Στο βιβλίο, ποια ήταν η αγαπημένη σου σκηνή;

Μάλλον η σχέση που είχε η Kya και το Tate σε μικρότερη ηλικία, όταν υπήρχαν λιγότερες έγνοιες και απλώς εξερευνούσαν. Τότε που έβρισκαν ποιοι ήταν αλλά και ποιος είναι ο άλλος και πώς ταιριάζει ο ένας στη ζωή του άλλου. Αυτά αποδίδονται πολύ καλά στην ταινία.

Ποια είναι για εσένα η δύναμη της ποίησης που βλέπουμε στο βιβλίο;

Νομίζω ότι ο Tate βρίσκει τη δύναμη της ποίησης μέσω του μπαμπά του που τον δίδαξε ότι κάθε άντρας νιώθει την ποίηση στην καρδιά του. Κλαίει χωρίς ντροπή και κάνει ό,τι είναι απαραίτητο. Ο μπαμπάς του εναπόθεσε τις τέχνες σε εκείνον και αυτή η ποίηση είναι όμορφη και αποτελεί έναν τρόπο να ξεφεύγεις από όποιο μέρος βρίσκεσαι στη ζωή σου, να γελάς και να ονειρεύεσαι λίγο περισσότερο. Η Kya επίσης δραπετεύει μέσω της ποίησης.

Πώς ήταν η χημεία σου με την Daisy Edgar-Jones εκτός οθόνης;

Δεν έχω γελάσει ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου με άλλον ηθοποιό. Κάθε μέρα που τη βλέπω, κυριολεκτικά φέρνει αυτήν τη «ζεστασιά» και χαζογελάμε όλη τη μέρα. Είναι απίστευτη και τόσο ταλαντούχα. Κάνει τους πάντες να νιώθουν ότι ανήκουν, σαν να είναι πολύτιμοι. Είναι υπέροχη.

https://www.instagram.com/p/CbWBlumDV2d

Πώς ήταν η εμπειρία σου με τη σκηνοθέτη Olivia Newman;

Η Livi Newman ξέρει κάθε πτυχή αυτού του βιβλίου απέξω κι ανακατωτά και πραγματικά μπορεί να αποτυπώσει την κάθε λεπτομέρεια σε κάθε μία από αυτές τις σκηνές. Έχει διαβάσει το βιβλίο και το σενάριο τόσες φορές που σχεδόν το γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε σε αυτό το σημείο. Ξέρει ακριβώς τι θέλει από τους ηθοποιούς και από την ιστορία. Μιλάει με τους ηθοποιούς της μετά από κάθε σκηνή, προσφέρει ιδέες και ακολουθεί μία πολύ συνεργατική μέθοδο. Ενδιάμεσα σε κάθε σκηνή, της αρέσει να έρχεται και να μας ρωτάει τι κάνουμε και να σιγουρεύεται πως όλοι είναι άνετοι και καλά. Μετά, συζητάμε τι μπορεί να γίνει ή αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε καλύτερη τη σκηνή, αν υπάρχει άλλη στιγμή που πρέπει να τονίσουμε. Μας βάζει στη συζήτηση.

Μπορείς να μας πεις μερικά λόγια για τις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες;

Ναι. Η Rhonda Fehr είναι μία από τις απίστευτες παραγωγούς μας και η Elizabeth Gabler, η Erin Siminoff, όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη Sony και στη Hello Sunshine, είναι απίστευτοι δημιουργοί ταινιών. Απλά είναι υπέροχοι και είναι εδώ κάθε μέρα στο σετ, προσπαθώντας να είναι σίγουρες ότι είμαστε άνετα κι ότι η ιστορία λέγεται με τον σωστό τρόπο. Η Delia Owens, φυσικά, που έγραψε το βιβλίο ήρθε στο σετ και, μόλις έδωσε, την έγκρισή της, οι υπόλοιποι τα δώσαμε όλα. Είναι απίστευτο.

NY Premiere of

Ο Taylor John Smith, οι παραγωγοί Reese Witherspoon και Lauren Neustadter και ο Harris Dickinson στην πρεμιέρα της ταινίας Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες στη Νέα Υόρκη

AP

Η ιστορία έχει φανς σε όλο τον κόσμο. Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κέρδισε τους αναγνώστες;

Νιώθω ότι λόγω του COVID, όλοι ένιωθαν την έλλειψη της ανθρώπινης σύνδεσης. Οι άνθρωποι ένιωθαν πολύ μόνοι και απομονωμένοι και υπάρχουν πολλές τέτοιες σκηνές σε αυτό το βιβλίο. Αλλά έχει να κάνει και με το να ξεφεύγεις από αυτό και να πιέζεις τον εαυτό σου να βγει από την ασφάλειά του. Η Kya, ο Tate και ο Chase πραγματικά φέρνουν αυτήν την ιστορία στο προσκήνιο, ειδικά με το πόσο μόνη και απομονωμένη νιώθει η Kya αρχικά.

Κατά τη δική σου άποψη, γιατί πιστεύεις ότι αυτή η ταινία είναι must-see στους κινηματογράφους;

Γιατί είναι ένα ταξίδι που θες να κάνεις μόνο σου. Με τον Tate και την Kya και όλες αυτές τις ιστορίες που ενώνονται στο τέλος, θες να είσαι στον κινηματογράφο, με ένα popcorn στο χέρι, με τους φίλους σου. Το εγγυώμαι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα από τη Feelgood Entertainment.