Ariana DeBose: Από το ρομαντικό West Side Story στο ψυχολογικό θρίλερ House of Spoils

Νατάσσα Σχοινά
Ariana DeBose: Από το ρομαντικό West Side Story στο ψυχολογικό θρίλερ House of Spoils

Η Ariana DeBose στο Dolby Theatre για τα βραβεία Όσκαρ 2022

AP

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναλαμβάνει ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ.

Το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου ήταν βέβαιο ότι θα άνοιγε όλες τις πόρτες για την Ariana DeBose, όμως, μετά το ρομαντικό West Side Story, λίγοι θα περίμεναν πως η επόμενη ταινία που θα αναλάμβανε θα βρισκόταν στο genre του τρόμου.

Το Amazon Prime Video και η Blumhouse Television ανακοίνωσαν πως η 31χρονη ηθοποιός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ψυχολογικό θρίλερ που θα κυκλοφορήσουν με τίτλο House of Spoils.

Η πλοκή του House of Spoils

Το House of Spoils διηγείται την ιστορία μίας σεφ (DeBose) που ανοίγει ένα εστιατόριο σε απομονωμένη τοποθεσία. Γρήγορα αρχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, όπως «το χάος στην κουζίνα, έναν ύποπτο επενδυτή και αμφιβολίες για τον εαυτό της». Μαζί και το πνεύμα του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Δημιουργοί του πρότζεκτ είναι η Bridget Savage Cole και η Danielle Krudy, οι οποίες έχουν γράψει το σενάριο και πρόκειται και να σκηνοθετήσουν. Δικό τους δημιούργημα είναι και το Blow the Man Down που κυκλοφόρησε το 2019 και συγκέντρωσε κατευθείαν θετικές κριτικές.

«Μετά το Blow the Man Down, είμαστε τεράστιοι θαυμαστές της μοναδικής κινηματογραφικής φωνής της Bridget και της Danielle και ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε μέρος σε ό,τι ήθελαν να κάνουν στη συνέχεια. Ο συνδυασμός του συναρπαστικού τους σεναρίου με το απίστευτο ταλέντο της Ariana είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε αυτήν την ιστορία στην οθόνη και στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», είπε η επικεφαλής των ταινιών, Julie Rapaport, στα Amazon Studios.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τη φρέσκια, τολμηρή και ζωηρή ενέργεια της Ariana που της κέρδισε ένα Όσκαρ σε έναν ρόλο που είναι εντελώς διαφορετικός. Και με την ταλαντούχα ομάδα κινηματογραφικών έργων της Bridget και της Danielle, το ταλέντο μπροστά και πίσω από την κάμερα είναι εξαιρετικό», είπε ο πρόεδρος της Blumhouse Television, Chris McCumber.

Η συγγνώμη της Ακαδημίας στη Sacheen Littlefeather 50 χρόνια μετά το Όσκαρ του Marlon Brando