To prequel του Hungers Games θα παρουσιάσει μία νέα Panem με τη Viola Davis στο cast

Νατάσσα Σχοινά
To prequel του Hungers Games θα παρουσιάσει μία νέα Panem με τη Viola Davis στο cast

The Ballad of Songbirds and Snakes: Η ιστορία του προέδρου Coriolanus Snow και των Αγώνων Πείνας.

Το prequel του Hunger Games, The Ballad of Songbirds and Snakes, βρίσκεται στα σκαριά για τα τέλη του 2023 και ο σκηνοθέτης, Francis Lawrence με την παραγωγό, Nina Jacobson, υπόσχονται να παραδώσουν στο κοινό μία ταινία που να διαφέρει αρκετά από τις προηγούμενες.

Το βιβλίο του 2020 της Suzanne Collins πάνω στην οποία βασίστηκε η ταινία, διηγείται την ιστορία του προέδρου Coriolanus Snow και τον τρόπο με τον οποίο τελικά έγινε ο αρχηγός της τυραννικής Panem, καθώς και το πώς γενικά τα πράγματα οδηγήθηκαν σε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ο σκηνοθέτης και η παραγωγός υπόσχονται ένα prequel με διαφορετική εμπειρία για τους θεατές

Το Hollywood Reporter αναφέρει τις δηλώσεις του σκηνοθέτη και της παραγωγού, οι οποίες σκιαγραφούν πράγματι ένα διαφορετικό πλαίσιο από τα προηγούμενα.

«Το να μπορούμε να δείξουμε μια διαφορετική πλευρά του Panem σε μία διαφορετική χρονική περίοδο είναι πολύ συναρπαστικό. Είναι εντελώς διαφορετικό από άποψη στυλ, από άποψη design, χαρακτήρων και οπτικής», είπε η Jacobson.

«Μας δόθηκε, επίσης, η ευκαιρία να ξαναφτιάξουμε την District 12, να ξαναφτιάξουμε το Capitol και μία εντελώς καινούργια αρένα», σχολίασε ο Lawrence.

Ο Lawrence, μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ποιότητα της δουλειάς που έκανε η Collins στη συγγραφή του βιβλίου.

«Η Suzanne έχει κάνει καταπληκτική δουλειά επιστρέφοντας στη μυθολογία και λέγοντας την ιστορία δημιουργίας του κόσμου. Θα δείτε και λίγο από το παρελθόν της Katniss. Προφανώς θα δείτε πολύ από το παρελθόν του Snow, την ιστορία των Αγώνων, την ιστορία της μουσικής, από πού προέρχονται τραγούδια όπως το The Hanging Tree», είπε χαρακτηριστικά.

Η Viola Davis στο cast του prequel του Hunger Games

Στο cast της ταινίας έχει προστεθεί η Viola Davis, η οποία θα υποδυθεί την επικεφαλής Gamemaker, την ώρα που ο Tom Blyth θα υποδυθεί τον Coriolanus Snow και η Rachel Zegler τη Lucy Gray Baird της φτωχής District 12.

https://www.instagram.com/p/ChUn-tosBZ7

Η ταινία έχει προραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 2023 στην Αμερική.

Ο Ewan McGregor αποκάλυψε τον αγαπημένο του Star Wars χαρακτήρα και αυτός δεν είναι ο Obi-Wan Kenobi