Η Γυναίκα Βασιλιάς: Αποκλειστικό κλιπ της ταινίας και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν τη δεις

Νατάσσα Σχοινά
Η Γυναίκα Βασιλιάς: Αποκλειστικό κλιπ της ταινίας και όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν τη δεις
Viola Davis stars in THE WOMAN KING. © 2022 CTMG, Inc. All Rights Reserved.**ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY. SALE, DUPLICATION OR TRANSFER OF THIS MATERIAL IS STRICTLY PROHIBITED.**

Η επική ταινία με τη Viola Davis έρχεται στη μεγάλη οθόνη και παραδίδει μαθήματα γυναικείου δυναμισμού.

Αν είσαι φαν της Viola Davis, τότε ξέρεις πολύ καλά πως στους ρόλους της περιμένεις αποφασιστικότητα, πυγμή και κυρίως δυναμισμό. Πόσο μάλλον όταν μία ταινία έχει όλο το πρόσφορο έδαφος από μόνη της και αποφασίζουν οι ιθύνοντες να τη συνδυάσουν με την 57χρονη ηθοποιό. Μία τέτοια ταινία είναι και το The Woman King / Η Γυναίκα Βασιλιάς.

Τι πρέπει να ξέρεις για την ταινία Η Γυναίκα Βασιλιάς

Η Γυναίκα Βασιλιάς είναι μία ιστορική ταινία για τις Agoji ή αλλιώς τις Αμαζόνες Dahomey, ένα εθνικό στρατιωτικό γκρουπ που απαρτιζόταν αποκλειστικά από γυναίκες και δρούσε από τα 1600s μέχρι το 1904. Πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους γυναικείους στρατούς στη σύγχρονη ιστορία και δημιουργήθηκε γιατί ο αντρικός πληθυσμός του Dahomey υπέφερε πολλές απώλειες λόγω της βίας και των πολέμων με τα γειτονικά κράτη της Δυτικής Αφρικής.

2470911 - THE WOMAN KING

Η Davis, λοιπόν υποδύεται μία στρατηγό που εκπαιδεύει την επόμενη γενιά πολεμιστών για να είναι έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στους εχθρούς της. Το επικό στοιχείο της υπόθεσης θα περάσει στη μεγάλη οθόνη μέσα από το σκηνοθετικό άγγιγμα της Gina Maria Prince-Bythewood, της 53χρονης δημιουργού που έγινε γνωστή για ταινίες, όπως Basketball (2000), The Secret Life of Bees (2008) και The Old Guard (2020).

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η σεναριογράφος και τηλεοπτική παραγωγός Dana Stevens και το βάσισε σε μία ιστορία που έγραψε με την Αμερικανή ηθοποιό, παραγωγό και σεναριογράφο Maria Bello.

Η ταινία Η Γυναίκα Βασιλιάς έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο στις 9 Σεπτεμβρίου και έρχεται στην Ελλάδα από τη Feelgood Entertainment στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αποκλειστικό κλιπ πριν την κυκλοφορία της ταινίας

Με το αποκλειστικό κλιπ που έχουμε πριν την κυκλοφορία της ταινίας, παίρνουμε μία γεύση από τον επικό ρόλο της Viola Davis καθώς και από τις πολεμίστριές της.

Στην ταινία, εκτός από τη Viola Davis, θα δεις επίσης: Thuso Mbedu, Lashana Lynch, Sheila Atim, Hero Fiennes Tiffin και John Boyega.