Ο «George Little» από τον Ποντικομικρούλη εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε από τον κινηματογράφο στα 00s

Νατάσσα Σχοινά
Ο «George Little» από τον Ποντικομικρούλη εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε από τον κινηματογράφο στα 00s

Ο Jonathan Lipnicki είναι πλέον 31 ετών και δεν έχει αλλάξει και πολύ από την εποχή του Stuart Little.

Πάνε 23 χρόνια από το 1999 και την κυκλοφορία του Stuart Little στους κινηματογράφους. Ο Ποντικομικρούλης ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παραγωγές της μεγάλης οθόνης κι αυτό γιατί συνδύαζε την παιδικότητα της ιστορίας με το χιούμορ και ένα γλυκό μικρό ζωάκι που κέρδισε μικρούς και μεγάλους.

Πρωταγωνιστής της ταινίας ήταν ο Jonathan Lipnicki, μόλις 9 ετών στην κυκλοφορία της, που υποδύθηκε τον George Little. Ο ηθοποιός είναι σήμερα 31 ετών, όμως, από το Stuart Little 2 (2002) και μετά για ένα διάστημα ήταν απομακρυσμένος από την υποκριτική.

Ο Jonathan Lipnicki μίλησε για τα χρόνια που απείχε από τον κινηματογράφο

Πρόσφατα, ο ηθοποιός μίλησε στο SlashFilm σχετικά με τον λόγο που απομακρύνθηκε από τη βιομηχανία απορρίπτοντας το διάβασμα για το λύκειο που πολλοί ανέφεραν ως αφορμή.

«Η μεγαλύτερη μετάβαση για εμένα... Δε δούλευα για πολύ καιρό. Οι άνθρωποι όλο το απέδιδαν στο ότι δεν πήγα σχολείο, κάτι που δεν ισχύει. Αυτή είναι η ιστορία που λένε πολλές φορές οι άνθρωποι όταν δε δουλεύουν. Ή αν είναι παιδί – ηθοποιός ή οτιδήποτε. Όταν πήραν χρόνο εκτός. Πήρα χρόνο, υπό την έννοια ότι δεν ήταν η μόνη προτεραιότητα που είχα. Αλλά δεν είναι ότι δε δούλεψα απλώς επειδή δε δούλεψα. Δεν έπαιρνα ρόλους για ένα διάστημα. Είμαι ειλικρινής για αυτό. Ο λόγος ήταν ότι δεν ήμουν πολύ καλός ηθοποιός για ένα διάστημα. Το υπέροχο πράγμα του να είσαι νέος, του να είσαι παιδί, είναι ότι υπάρχει αυτό το έμφυτο παιδικό θαύμα. Γι’ αυτό πολλά παιδιά που βλέπετε είναι πολύ ταλαντούχα. Μετά έρχονται πολλά φίλτρα και αγχώνεσαι ή ο κόσμος μπαίνει στο παιχνίδι. Προσωπικά, από εκεί που το έκανα φυσικά, άρχισα να προσπαθώ να μοιάσω στους αγαπημένους μου ηθοποιούς», είπε ο Lipnicki.

Ο Lipnicki σήμερα:

Ωστόσο, μέσα σε όλα, ο ηθοποιός δε δίστασε να εκφράσει τη μεγάλη του αγάπη για την υποκριτική, επισημαίνοντας ότι έχει κάνει πολλά μαθήματα ώστε να βελτιωθεί.

Το 2021, ο Lipnicki έπαιξε στην ταινία Pooling to Paradise, ενώ στα αμέσως επόμενα πρότζεκτ του είναι η ταινία They Two, το Camp Pleasant Lake και το The Re-Education of Molly Singer.

Η Cameron Diaz επιστρέφει στην υποκριτική αλλά τα νιώθει όλα διαφορετικά από το 2014