Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond: Μόλις αποκλείστηκε μία μεγάλη κατηγορία ηθοποιών

Νατάσσα Σχοινά
Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond: Μόλις αποκλείστηκε μία μεγάλη κατηγορία ηθοποιών

Το update του θέματος αρχίζει να κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το ποιος ηθοποιός μπορεί να υποδυθεί τον επόμενο James Bond. Σίγουρα το κοινό έχει εκφράσει τις επιθυμίες του, με κάποιες από αυτές να βρίσκουν πολλούς σύμφωνους και άλλες να μένουν περισσότερο στην αφάνεια.

Ο Tom Hardy, για παράδειγμα, είναι ένα όνομα που έχει ακουστεί πολύ και η αλήθεια είναι πως ο Βρετανός ηθοποιός έχει και τη γοητεία και τη δυναμική που θα μπορούσε άμεσα να τον οδηγήσει στον επόμενο 007.

Ο επόμενος James Bond θα είναι από 30 και πάνω

Ο παραγωγός Michael G. Wilson, ωστόσο, μίλησε σχετικά με το θέμα και με τις δηλώσεις του απέκλεισε κατευθείαν μία μεγάλη κατηγορία ηθοποιών. Μαζί με αυτούς και τον Tom Holland που ξέρουμε ότι θα ήθελε πολύ να γίνει ο επόμενος εικονικός πράκτορας, αλλά -ας είμαστε ειλικρινείς- όλοι είχαμε τις αμφιβολίες μας για το νεαρό της ηλικίας.

«Έχουμε προσπαθήσει να δούμε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν. Προσπαθώντας να το κάνουμε εικόνα, όμως, δε λειτουργεί. Θυμηθείτε πως ο Bond είναι ήδη βετεράνος. Έχει κάποια εμπειρία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πολέμους, θα μπορούσαμε να πούμε. Δεν είναι κάποιο παιδί που τελείωσε το λύκειο και μπορείς να το φέρεις και να ξεκινήσει. Γι’ αυτό λειτουργεί για έναν 30αρη και άνω», είπε ο Wilson σε ένα event για τα 60 χρόνια James Bond στο London’s British Film Institute.

Εφόσον αποκλείστηκαν οι κάτω των 30, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι ο Holland (26 ετών) δεν είναι πια διαθέσιμος ούτε ως σκέψη και επιλογές, όπως Idris Elba (50), Tom Hardy (45), Chiwetel Ejiofor (45), Henry Cavill (39) και James Norton (37), γίνονται αυτομάτως πιο εφικτές.

Η τοποθέτηση του παραγωγού, πάντως, ισχύει μέχρι σήμερα, αφού ο πιο μικρός σε ηλικία ηθοποιός που έχει αναλάβει να υποδυθεί τον Bond ήταν ο George Lazenby στα 30 του. Έπειτα, ακολουθούν ο Sean Connery στα 32 του, ο Daniel Craig στα 38 του, ο Timothy Dalton στα 41 του, ο Pierce Brosnan στα 42 του και ο Roger Moore στα 45 του.