H λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σωτήρη Γκορίτσα «Εκεί Που Ζούμε»

H λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σωτήρη Γκορίτσα «Εκεί Που Ζούμε»
KOMINIS NIKOLAOS

Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σωτήρη Γκορίτσα.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές είχε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου την επίσημη πρεμιέρα της στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ παρουσία πολλών ανθρώπων της τέχνης και της πολιτικής που γέλασαν, συγκινήθηκαν και παρασύρθηκαν παρακολουθώντας το 24ωρο του Αντώνη, ενός 39χρονου δικηγόρου που καλείται, ανήμερα των γενεθλίων του, να ξεμπλέξει μέσα σε μία μέρα ένα ατελείωτο κουβάρι από άχαρες υποχρεώσεις.

Από την πρεμιέρα της ταινίας δεν έλειπε ο μόνιμος συνεργάτης του Σωτήρη Γκορίτσα Νίκος Πορτοκάλογλου που υπογράφει το τραγούδι και τη μουσική και αυτής της ταινίας καθώς και πολλοί από τους πρωταγωνιστές: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι: Ρένος Χαραλαμπίδης, Μαρία Αλιφέρη, Ορφέας Αυγουστίδης, Θάνος Τοκάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Νίκη Λάμη, Ορέστης Τζιόβας, Λήδα Χατζή, οι δημοσιογράφοι Πάνος Τσίμας, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάσχος Μανδραβέλης, Κωνσταντίνος Ζούλας, ο σκηνοθέτης Πάνος Κούτρας καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και οι υφυπουργοί Εργασίας κκ Δόμνα Μιχαηλίδου και Παναγιώτης Τσακλόγλου. Την ταινία απόλαυσαν και τυχεροί ακροατές από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2, που είναι χορηγός επικοινωνίας της ταινίας.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν οι συντελεστές στο ΔΑΝΑΟ προσφέροντας μπύρα ΕΖΑ που είναι και χορηγός της ταινίας.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Στους κινηματογράφους από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Μια ταινία της «Blacktree ».

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Πρωταγωνιστεί ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος με τους Στέλιο Μάινα, Μάκη Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου , Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρη Μπακιρτζή, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκη Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα, Ωρόρα Μαριόν και τη Λένα Κιτσοπούλου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σωτήρης Γκορίτσας, την παραγωγή ο Ηρακλής Μαυροειδής , τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Διονύσης Ευθυμιόπουλος, το μοντάζ ο Δημήτρης Πεπονής, τον ήχο ο Κώστας Κουτελιδάκης, τα σκηνικά η Πηνελόπη Βαλτή, τα κοστούμια η Έλενα Γιαννίτσα, το casting ο Σταύρος Ράπτης, το make up η Αλεξάνδρα Μυτά, τον σχεδιασμό του ήχου ο Λέανδρος Ντούνης, τη διεύθυνση παραγωγής η Τέτα Αποστολάκη, executive producer ο Νίκος Σμπιλίρης και Β’ σκηνοθέτης η Φαίδρα Τσολίνα.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Μια ταινία της «Blacktree Productions» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη (εκδόσεις Πατάκη) με την χρηματοδότηση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΤ) και συμπαραγωγούς: ΕΡΤ, Boo Productions, The Newtons Laboratory, SoGo Films και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ και χορηγία της ΕΖΑ.