Ο Tom Felton πληρώθηκε 14 εκ. δολάρια για μισή ώρα και μάλλον κάτι κάνουμε λάθος

Νατάσσα Σχοινά
Ο Tom Felton πληρώθηκε 14 εκ. δολάρια για μισή ώρα και μάλλον κάτι κάνουμε λάθος

Αδιανόητο το ποσό που πληρωνόταν για κάθε λεπτό στη μεγάλη οθόνη ο κινηματογραφικός Draco Malfoy.

Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι ταινίες του «Harry Potter» έχουν χαρακτηρίσει τον κινηματογράφο. Οι πιθανότητες θέλουν να θυμάσαι ακριβώς τις μέρες που πήγες στο σινεμά για να δεις τις 8 παραγωγές, διότι όλος ο πλανήτης πήγαινε μαζί σου και αυτό δεν είναι ένα θέαμα που βλέπεις συχνά.

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στα blockbuster γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και συνδέθηκαν τόσο πολύ με τους ήρωες που υποδύθηκαν που σε μερικές περιπτώσεις αυτό τους κόστισε μελλοντικά στην καριέρα τους. Παράλληλα, όμως, είδαν και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να «φουσκώνουν», σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και βετεράνοι της υποκριτικής απόρησαν.

draco malfoy hp GIF

Πόσο αμείφθηκε ο Tom Felton για τη συμμετοχή του στις ταινίες του «Harry Potter»

Η περίπτωση του Tom Felton (Draco Malfoy), ωστόσο, αναλύθηκε στο διαδίκτυο και αυτό στο οποίο κατέληξαν είναι κάπως σοκαριστικό.

Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ο Tom Felton ανήκε στους τακτικούς «villain» χαρακτήρες των ταινιών. Δημιουργούσε με κάθε ευκαιρία πρόβλημα στον Harry και στους φίλους του, την Hermione και τον Ron, συνεργαζόταν με τον Voldemort, ώσπου, τουλάχιστον στο τέλος εξιλεώθηκε. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, όμως, πόσο διήρκησε συνολικά η εμφάνισή του στις ταινίες;

Σε αντίθεση με τον Daniel Radcliffe (539 λεπτά), την Emma Watson (205 λεπτά) και τον Rupert Grint (211 λεπτά), ο 35χρονος πια Felton έπαιξε συνολικά 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα στις ταινίες. Αν το καλοσκεφτείς, αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, γιατί ο Malfoy εμφανιζόταν γενικά, αλλά οι σκηνές δεν διαρκούσαν και πάρα πολύ.

Το φανταστικό της υπόθεσης είναι ότι για αυτήν τη μισή ώρα, ο ηθοποιός πληρώθηκε το εξωπραγματικό ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Το Mirror, μάλιστα, για να μας κάνει να σοκαριστούμε ακόμα περισσότερο, έκανε τα μαθηματικά και κατέληξε στο ότι ο Felton πληρωνόταν 451.613 δολάρια ανά λεπτό εμφάνισης στη μεγάλη οθόνη.

Σίγουρα μισήσαμε τον Draco και αγαπήσαμε τον Tom, αλλά, όπως και να το κάνουμε, το ποσό είναι αδιανόητο για τόσο λίγη ώρα ρόλου.