Έσκισαν το αεροπορικό εισιτήριο του Matthew Lewis και ούτε ο Neville Longbottom δεν τον έσωσε

Έσκισαν το αεροπορικό εισιτήριο του Matthew Lewis και ούτε ο Neville Longbottom δεν τον έσωσε

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες των Harry Potter 

Ο Matthew Lewis έχει απομακρυνθεί καιρό πια από τον Neville Longbottom για τον οποίο έγινε γνωστός στο franchise του Harry Potter. Από το 2018, είναι παντρεμένος με τη σύζυγο του, Angela, και η εικόνα του έχει αλλάξει πολύ από το 2001 που ξεκίνησαν οι ταινίες.

Σήμερα, ο Lewis είναι 33 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, όμως, στα social media που χρησιμοποιεί, ο ηθοποιός μιλάει πολύ συχνά και για πιο προσωπικά του θέματα.

Η αναστάτωση του Matthew Lewis πριν την αεροπορική πτήση

Πρόσφατα, ο Lewis ξέσπασε για ένα περιστατικό που ισχυρίζεται ότι συνέβη όταν έκλεισε μία πτήση από το Orlando για το Toronto με γνωστή αεροπορική εταιρεία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εκείνος είχε αγοράσει ένα εισιτήριο πρώτης θέσης, αλλά, όταν έφτασε στην πύλη, κάποιος υπάλληλος της αεροπορικής τού το έσκισε.

Έπειτα, τον ανάγκασαν να ταξιδέψει με εισιτήριο οικονομικής θέσης χωρίς να λάβει ούτε καν μία συγγνώμη από την εταιρεία ούτε και την ευκαιρία να κλείσει εκ νέου πτήση. Η ενημέρωση που είχε ήταν ότι θα έπρεπε να καλέσει την αεροπορική για επιστροφή χρημάτων.

Για όλα φταίει το overbooking

Ο Lewis ισχυρίστηκε ότι όλο αυτό συνέβη επειδήη αεροπορική είχε κλείσει περισσότερες θέσεις από όσες διέθετε το αεροπλάνο, γιατί απλώς περίμεναν ότι κάποιοι δε θα εμφανίζονταν τελικά, κάτι που προφανώς δε συνέβη.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μία γελοία πολιτική που έχουμε κανονικοποιήσει ανεξήγητα, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Δε μου το είπαν μέχρι την επιβίβαση, δεν υπήρχε καμία συγγνώμη, δε μου ζητήθηκε αν θέλω να ξανακλείσω και μου είπαν ότι αν ήθελα επιστροφή χρημάτων, θα έπρεπε να τους τηλεφωνήσω», έγραψε ανάμεσα στα άλλα ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CWELTKJpvWX

Harry Potter και το Τάγμα του Φοίνικα: 8 facts που λίγοι φανς γνωρίζουν μέχρι σήμερα

Η μάλλον αποτυχημένη απάντηση της αεροπορικής

Λόγω της δημοσιότητας του Lewis, αναμενόμενα τα tweets έφτασαν και στην αεροπορική, η οποία του ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί τους για να λύσουν το θέμα. Παρά την ταλαιπωρία, ο ηθοποιός κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν το σήκωσαν ποτέ.

Όταν το CTV News Toronto ήρθε σε επικοινωνία με την αεροπορική, η τελευταία απάντησε πως μελετάει το θέμα και πως δεν μπορούσε να σχολιάσει περαιτέρω.

Ο Matthew Lewis πετούσε στο Toronto για ένα Fan Expo, όπου θα έδωσε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

https://www.instagram.com/p/Ch2EDCALWta
https://www.instagram.com/p/Ch0W4GuuPva