O Henry Cavill έκανε την πιο δυσάρεστη αποκάλυψη για το μέλλον του Superman

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Henry Cavill έκανε την πιο δυσάρεστη αποκάλυψη για το μέλλον του Superman
Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved

«Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ», έγραψε o 39χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης.

Δυσάρεστα νέα για τους fans του Superman επιφύλασσε το πρωί της Πέμπτης (15/12). Ο διάσημος ηθοποιός Henry Cavill ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά την κάπα του Superman και άφησε άναυδους του θαυμαστές του

Παρελθόν αποτελεί ο Henry Cavill από τον Superman

Στο κείμενό του ο 39χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης αφήνει να εννοηθεί ότι το στούντιο των Warner Bros και DC τον απομάκρυνε.

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο... Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσους θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη», έγραψε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CmK7eLWJ0as

Ο Henry Cavill με τη μαμά του στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Witcher (photos)

Και πρόσθεσε: «Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ».

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες, μια νέα εποχή έρχεται για τις ταινίες της DC, με τον James Gunn των Guardians of the Galaxy να αναλαμβάνει το τιμόνι της εταιρίας σε συνεργασία με τον παραγωγό Peter Safran. Η απομάκρυνση του Cavill έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ακύρωση της ταινίας «Wonder Woman 3», δεδομένου ότι Gunn και Safran διαφώνησαν με το σενάριο που παρέδωσε η Patty Jenkins.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Gunn-Safran να θέλουν να κάνουν ολικό restart και να δημιουργήσουν χαρακτήρες από το μηδέν. Τα τελευταία 24ωρα ολοένα και περισσότερες φήμες αναφέρουν επίσημος Batman θα είναι ο Robert Pattinson, γεγονός που θα καταστήσει το «The Batman» του Matt Reeves το πρώτο κεφάλαιο στο νέο franchise. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές στην DC.

Πηγή κεντρικής: apimages.com