Όσκαρ 2023: Top Gun: Maverick και περσινά χαστούκια στο χιουμοριστικό trailer των φετινών Όσκαρ

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Όσκαρ 2023: Top Gun: Maverick και περσινά χαστούκια στο χιουμοριστικό trailer των φετινών Όσκαρ

Ο Jimmy Kimmel διακωμωδεί τη νέα ταινία Top Gun και το περσινό διαβόητο χαστούκι του Will Smith στο πρώτο promo trailer για τα Όσκαρ του 2023.

Ο Jimmy Kimmel προετοιμάζεται για την τελετή των Όσκαρ και πλάι στους Jon Hamm και Charles Parnell του "Top Gun: Maverick" πρωταγωνιστούν στο πρώτο trailer για τη μεγάλη χολιγουντιανή γιορτή του σινεμά.

Οι καλύτερες αντιδράσεις, τα ρεκόρ και οι σνομπαρίες - Τα πάντα όλα για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Όσκαρ 2023: Όχι σφαλιάρες για τον Jimmy, κλαίε εύκολα

Τρεις εβδομάδες πριν την 95η Τελετή των Βραβείων Όσκαρ, ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel επιστρέφει για τρίτη φορά στον ρόλο του οικοδεσπότη για τα βραβεία της Ακαδημίας και φυσικά πρωταγωνιστεί στο πρώτο promo trailer που κυκλοφόρησε.

Στο χιουμοριστικό κλίμα των βραβείων που μας έχει συνηθίσει η Ακαδημία, το κλιπ-παρωδία έχει στο επίκεντρο το "Top Gun: Maverick" (το οποίο μάλιστα είναι και υποψήφιο για 6 Όσκαρ), όπου ο Kimmel καλείται από τον Beau "Cyclone" Simpson (Hamm) και Solomon "Warlock" Bates (Parnell), χαρακτήρες της ταινίας δράσης, να αναλάβει την υποδοχή της τελετής, αφού βέβαια του καταστήσουν ξεκάθαρο πως δεν ήταν η πρώτη τους επιλογή.

Όσκαρ 2023: Δεν ήταν η πρώτη επιλογή ο Kimmel. Ούτε η 2η. Ούτε και η 11η.

https://www.instagram.com/p/CkqSNNYLpW8

"Ρωτήσαμε πολλούς ανθρώπους πριν από εσένα. Steve Martin, Steve Carell, Steve Buscemi, Steve Austin, Steve Seagal, Steve Urkel, Steve από το Blue's Clues. Αυτοί είναι μόνο οι Steve" του λέει ο John Hamm.

Το trailer όπως ήταν αναμενόμενο δεν αφήνει απείραχτη την περιβόητη περσινή σφαλιάρα του Will Smith στον Chris Rock, με τον Parnell να λέει πως το ABC θέλει βρουν έναν οικοδεσπότη που να μην τρώει φάπες ("unflappable" και "unslappable" πιο συγκεκριμένα) και με τον Kimmel να δηλώνει πως κλαίει πολύ αν φάει χαστούκια.

Η τελετή που θα κρατήσει 3 ώρες και θα μεταδοθεί από το ABC, θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου, στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Στις υποψηφιότητες ηγείται ο "Everything Everywhere All at Once" που είναι υποψήφιο σε 11 κατηγορίες. Ακολουθούν το "All Quiet on the Western Front" και το "The Banshees of Inisherin" με 9 υποψηφιότητες, το "Elvis" για 8, το "The Fabelmans" για 7 και τα "Tar" και "Top Gun: Maverick" για 6.

Όσκαρ 2023 Υποψηφιότητες: Τα Πάντα Όλα μπροστά με 11 υποψηφιότητες, Γερμανία και Ιρλανδία ακολουθούν