Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του ηθοποιού Jansen - Ακόμη άγνωστοι οι λόγοι του θανάτου του

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του ηθοποιού Jansen - Ακόμη άγνωστοι οι λόγοι του θανάτου του

Amanda Edwards/Getty Images

Πρώην child-actor της Disney και με συμμετοχή σε πολλές ταινίες και σειρές, ο Jansen Panettiere, αδερφός της Hayden Panettiere, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 χρονών.

Ο μικρός αδερφός της ηθοποιού Hayden Panettiere, Jansen, που έπαιζε στην τηλεόραση από μικρό παιδί, βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία 28 ετών.

«Όχι» από Adele και Ed Sheeran για την στέψη του Καρόλου - Η δουλειά είναι δουλειά ή ξεκάθαρη θέση;

Jansen Panettiere: Πρώην child-actor που δεν έμεινε μόνο εκεί

Σύμφωνα με το περιοδικό People που μετέδωσε πρώτο την είδηση, ο Jansen Panettiere πέθανε στην Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά μια πηγή του TMZ αναφέρει πως δεν υπάρχουν υποψίες για κάποια εγκληματική ενέργεια.

Ο μικρός αδελφός της ηθοποιού Hayden Panettiere (Heroes, Nashville, Scream), ήταν γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1994 και όπως και η αδελφή του άρχισε να εμφανίζεται στην οθόνη από πολύ μικρή ηλικία. Ο πρώτος του ρόλος ήρθε το 2002 όταν σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς του Disney Channel, "Even Stevens".

Ant-Man 3 Review: Στο Quantumania ευτυχώς ξεχωρίζει αυτός που έπρεπε

Ο Jansen δεν έπαιξε μόνο ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Δάνεισε και τη φωνή του σε χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, πριν τη δανείσει σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους: αυτόν του Truman X στην animated σειρά του Nickelodeon, "The X", όπου εμφανίστηκε από το 2005 μέχρι το 2006 σε 15 επεισόδια.

Επίσης, έπαιξε και μαζί με την αδελφή του στις ταινίες "Tiger Cruise" και "Racing Stripes", ενώ το 2008 ήταν υποψήφιος για βραβείο Νέου Καλλιτέχνη για τον ρόλο του Luke στην ταινία "The Last Day of Summer". Άλλοι μεγάλοι ρόλοι του ήταν στο "The Perfect Game, το "The Secrets of Jonathan Sperry" και "Ice Age: The Meltdown".

Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε ως guest στη δημοφιλή σειρά του AMC, "The Walking Dead" (στον 9ο κύκλο), ενώ έπαιξε και στο "How High 2" του MTV. Η πιο πρόσφατή του δουλειά ήταν στη ρομαντική κομεντί του 2022, "Love and Love Not".

Jansen - Όχι μόνο ηθοποιός

Αν και είχε πέντε project στα σκαριά πριν φύγει από τη ζωή, ωστόσο η υποκριτική δεν ήταν η μόνη του αγάπη. Είχε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για ζωγραφική και visual art, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τις πολύχρωμες δημιουργίες του - από γκράφιτι μέχρι σχέδια σε παπούτσια και τζάκετ. Μάλιστα, η τελευταία καρφιτσωμένη του ανάρτηση είναι με μια ακόμα δημιουργία του, όπου έγραψε "Αυτό είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα".

https://www.instagram.com/p/CmxFxCpuMUk

Σε κοντινή σχέση με την αδερφή του - Όλες οι φορές που εμφανίστηκαν στα social μαζί

Πέρα από τις παιδικές τους συνεργασίες, ο Jansen και η Hayden φαίνεται να είχαν στενές αδερφικές σχέσεις, κάτι που μοιραζόντουσαν και στους λογαριασμούς τους στα social media. Όπως έγινε και πιο πρόσφατα, στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο Jansen μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την αδερφή του να τον κουρεύει. "Δεν είναι το πρώτο κούρεμα που προσπαθεί να μου κάνει" είχε γράψει στο caption της ανάρτησης.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι, όλες τις φορές που τα δύο αδέρφια έλαμψαν με τον αδελφικό δεσμό τους στα social media.

Χαμός με το νέο trailer του Fast X: Αγριεμένος ο νέος αντίπαλος και εκατοντάδες εκατομμύρια τα views

Συγκινεί η ανάρτηση της κοπέλας του

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν σχόλια από την οικογένεια του νεαρού ηθοποιού, όμως η κοπέλα του, Catherine Michie, έκανε μια δύσκολη ανάρτηση εχθές. Με φωτογραφίες από δικές του στιγμές, η Michie θυμάται πότε γνώρισε το αγόρι της και ξέρει πως κάποια στιγμή θα ζωγραφίσουν ξανά μαζί:

"Σε γνώρισα μόλις πριν από έναν χρόνο, αλλά υπήρξες ο καλύτερος φίλος μου και ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό σου και τα πρώτα πράγματα που μου είπες. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο που νιώθω γνωρίζοντας ότι δεν θα ξανακούσω το γέλιο σου. Ελπίζω να βρεις γαλήνη και λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί όταν με χρειαζόσουν περισσότερο. Ο κόσμος είναι καλύτερος επειδή ήσουν μέσα σε αυτόν. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα ζωγραφίσουμε ξανά μαζί. Θα είμαι πάντα το ζαχαρωτό σου (sugarpop). Κάποιος να με ξυπνήσει και να μου πει ότι αυτό είναι όνειρο.
Σ' αγαπώ,
Bubbles"

https://www.instagram.com/p/Co3tdqHuKBp