«Όχι» από Adele και Ed Sheeran για την στέψη του Καρόλου - Η δουλειά είναι δουλειά ή ξεκάθαρη θέση;

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
«Όχι» από Adele και Ed Sheeran για την στέψη του Καρόλου - Η δουλειά είναι δουλειά ή ξεκάθαρη θέση;

Σύμφωνα με αναφορές, οι δύο καλλιτέχνες δεν θα παρευρεθούν ούτε θα τραγουδήσουν στην επερχόμενη συναυλία για τη στέψη του Βασιλιά.

Η τελετή στέψης είναι ένα από τα μεγαλύτερα - ίσως το μεγαλύτερο- βασιλικό γεγονός, το οποίο έχει να συμβεί από το 1953. Μετά από 70 χρόνια, η τελετή στέψης θα γίνει και πάλι. Βέβαια, αυτό απ' ό,τι φαίνεται δεν "ακουμπάει" τραγουδιστές όπως η Adele ή ο Ed Sheeran, γιατί είτε "business is business", είτε γιατί μπορεί να παίρνουν και κάποια θέση.

Grammys 2023: Harry Styles και Beyoncé στους μεγάλους νικητές των φετινών μουσικών βραβείων

Ένα μεγάλο "Όχι" για την τελετή στέψης από Adele και Ed Sheeran

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ήθελε την Adele και τον Ed Sheeran να εμφανιστούν και να τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 7 Μαΐου. Και οι δύο ωστόσο αρνήθηκαν λόγω υποχρεώσεων, σύμφωνα με αναφορές.

Οι δύο Βρετανοί και πολυβραβευμένοι ποπ τραγουδιστές ήταν στη λίστα των καλλιτεχνών που είχε προτείνει ο Κάρολος για τη συναυλία της τελετής. Το "όχι" τους ήρθε γιατί αναφορές τους θέλουν απασχολημένους εκείνη την ημερομηνία.

https://www.instagram.com/p/CorK-0fhXi-

Ο Ed Sheeran σε live, η Adele;

Όντως, ο Ed Sheeran έχει προγραμματισμένη εμφάνιση στο Τέξας την προηγούμενη ημέρα ακριβώς, που σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει 9ωρο ταξίδι και να είναι έτοιμος για συναυλία την επόμενη μέρα.

Η Adele από την άλλη δεν έχει ανακοινωμένη κάποια εμφάνιση, ούτε έχει δημοσιοποιήσει κάποιο gig μέχρι και μετά το τέλος των παραστάσεών της στο Λας Βέγκας που ολοκληρώνονται στις 25 Μαρτίου.

https://www.instagram.com/p/Co1WZuKOlhP

Σύμφωνα με πηγή του Daily Mail, "Ο βασιλιάς πρότεινε αρκετούς ανθρώπους που θα ήθελε να εμφανιστούν και η Adele και ο Ed ήταν σε αυτήν τη λίστα. Ήθελε πολύ να συμμετάσχουν στη συναυλία."

"Υπάρχει μια ομάδα που έχει συσταθεί για να παίρνει τα ταλέντα που έχουν υπογράψει, οπότε προσέγγισαν τους δύο αυτούς, αλλά έλαβαν απαντήσεις που έλεγαν ότι δεν ήταν διαθέσιμοι, κάτι που αποτέλεσε τεράστια απογοήτευση. Είναι τιτάνες της βιομηχανίας της σόουμπιζ και είναι η πεμπτουσία της Βρετανίας αλλά και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ κρίμα" πρόσθεσε η πηγή.

Rosalia: Η Ισπανίδα τραγουδίστρια-φαινόμενο δεν είναι η pop star που έχεις συνηθίσει

Πώς το βλέπει ο κόσμος και ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση τους;

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπέρμαχοι της βαισλικής οικογένειας πήραν πολύ προσπωικά την άρνηση, ενώ οι fans των καλλιτεχνών συνεχίζουν ακάθεκτοι να στηρίζουν τις επιλογές τους. Δείτε σχόλια χρηστών επιβραβεύουν αλλά και καταδικάζουν το "βασιλικό όχι".

Άλλοι καλεσμένοι που θα μπορούσαν να προσκληθούν για τη συναυλία είναι ο Lionel Richie, οι Spice Girls, ο Elton John, ο Sam Smith, και ο πρόσφατα πολυβραβευμένος Harry Styles. Βέβαια, τα ανάκτορα δεν έχουν επίσημα επιβεβαιώσει άλλες προσκλήσεις σε καλλιτέχνες.

Να σημειώσουμε εδώ πως η στέψη, που θα δει τον Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα να στέφονται ως Βασιλιάς και Βασιλική Σύζυγος του Ηνωμένου Βασιλείου, θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου 2023 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η συναυλία για την οποία το παλάτι παλεύει να φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής αναμένεται την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 7 Μαΐου 2023.