Αν έχεις λατρέψει και εσύ την Sarah Snook του Succession, σου έχουμε φρέσκο trailer τρόμου

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αν έχεις λατρέψει και εσύ την Sarah Snook του Succession, σου έχουμε φρέσκο trailer τρόμου

© Sarah Enticknap/Netflix

Το πρώτο trailer για το Run Rabbit Run φέρνει την Sarah Snook του Succession σε έναν εφιάλτη μαμάς-κόρης.

Αν έχεις λατρέψει όσο και εμείς την Sarah Snook από το Succession, τότε το Netflix σου έχει φρέσκο trailer τρόμου. Το "Run Rabbit Run" ένα εφιαλτικό ride για όλα τα οικογενειακά μυστικά που τα παιδιά φέρνουν στην επιφάνεια.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Αυξάνονται οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τον «Daddy», aka Pedro Pascal

Run Rabbit Run: Στοιχειωμένη μαμά, στοιχειωμένη και η κόρη στο νέο θρίλερ τρόμου του Netflix με την Sarah Snook

Η Sarah Snook μαγεύει όλο τον πλανήτη με τη μοναδική της ερμηνεία ως η μοναχοκόρη του "Succession", που ειδικά στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη από τα τηλεοπτικά βραβεία.

Γι' αυτό και το Netflix, όταν είδε πως πρωταγωνιστεί σε θρίλερ τρόμου, έσπευσε να το αγοράσει τα δικαιώματα προβολής του για να το κυκλοφορήσει σε φεστιβάλ (ήδη προβλήθηκε στο Sundance με καλή αποδοχή) και στην πλατφόρμα του στις 28 Ιουνίου.

Απεργία σεναριογράφων: Με προβλήματα και η τελευταία σεζόν του Stranger Things

Η Sarah Snook προσπαθεί να ξεπεράσει το τραύμα της και η κόρη δεν την αφήνει

Στο επίκεντρο η ταραχώδης σχέση μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της. Καθώς η συμπεριφορά της κόρης παίρνει μια παράξενη τροπή, η ταινία υπόσχεται να μας βυθίσει σε έναν κόσμο αβεβαιότητας, καταπιάνοντας την πιο δύσκολη οικογενειακή σχέση.

Η Sarah Snook υποδύεται μια γιατρό γονιμότητας, η οποία πιστεύει ακράδαντα στη ζωή και τον θάνατο αλλά, παρατηρώντας την παράξενη συμπεριφορά της μικρής της κόρης, πρέπει να αμφισβητήσει τις αξίες της και να αντιμετωπίσει ένα φάντασμα από το παρελθόν της.

Η 35χρονη ηθοποιός από την νότια Αυστραλία θα βρεθεί στο πλάι των Lily LaTorre, Damon Herriman και Greta Scacchi. Το "Run Rabbit Run" (ελλ. τίτλος "Τρέξε Κουνελάκι Τρέξε") έρχεται με σκηνοθεσία από την Daina Reid που μέχρι τώρα έχουμε δει να σκηνοθετεί μόνο για τηλεόραση (The Handmaid's Tale, Shining Girls) και σενάριο από την πρωτοεμφανιζόμενη Hannah Kent.

Το φιλμ τρόμου γυρίστηκε σε όλη την Μελβούρνη, την περιφερειακή Βικτόρια και την περιοχή Ρίβερλαντ της Νότιας Αυστραλίας και εντάσσεται στο ολοένα αυξανόμενη συλλογή ιστοριών αυστραλιανής παραγωγής του Netflix, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με Emmy ντοκιμαντέρ Puff: Θαύματα του Κοραλλιογενούς Υφάλου, της επιτυχημένης σειράς Heartbreak High και της αστυνομικής-δραματικής ταινίας Η άγνωστη.

run-rabbit-run-poster.PNG

© Netflix

Το τηλεοπτικό remake του Fatal Attraction είναι τελικά μια ολέθρια σχέση με εμάς που το βλέπουμε