Αέρα Maestro θα έχει το Elemental με Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αέρα Maestro θα έχει το Elemental με Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά

Το Elemental (Στο Στοιχείο τους), θα έχει αέρα… μαεστρικό! Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ορέστης Χαλκιάς δανείζουν τις φωνές τους στη νέα ταινία της Pixar.

Τα τηλεοπτικά "αδέλφια" της επιτυχημένης σειράς "Maestro", Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς δίνουν τις φωνές τους σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα animation της χρονιάς: το "Elemental".

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι όλα όσα θέλουμε και όλα όσα δεν ξέραμε ότι θέλουμε

Με αέρα… μαεστρικό το Elemental

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ορέστης Χαλκιάς, τα τηλεοπτικά αδέλφια του "Maestro", της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, φεύγουν από τους Παξούς και πετούν για την φανταστική πόλη των Στοιχείων, όπου η Φλόγα, το Νερό, η Γη και ο Αέρας ζουν όλοι μαζί αρμονικά.

Οι δύο αστέρες του "Maestro" θα αλλάξουν για φέτος λίγο τους ρόλους τους θα δανείσουν τις φωνές τους στην ελληνική μεταγλώττιση του animation των studios Disney και Pixar "Elemental" (ελλ. τίτλος "Στο Στοιχείο τους" που κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή Feelgood Entertainment.

Σε ποιους θα μεταμορφωθούν οι Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς;

Η Κλέλια Ανδριολάτου θα δώσει τη φωνή της στην Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη και εκρηκτική νεαρή κοπέλα που γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η Φλόγα (πρ. όνομα Ember Lumen) λατρεύει να εργάζεται στο ψιλικατζίδικο της οικογένειάς της στην πόλη της φωτιάς, αλλά έχει πρόβλημα να ελέγξει την εκρηκτική της ιδιοσυγκρασία. Αν αγγίξει το νερό, θα σβήσει, γι' αυτό κρατάει μια ομπρέλα για να προφυλαχθεί.

Ο Ορέστης Χαλκιάς θα γίνει αυτό το καλοκαίρι ο ευσυγκίνητος και συναισθηματικός Νηρέας (πρ. όνομα Wade Ripple). Ένα διασκεδαστικό, γλυκανάλατο στοιχείο του νερού που κάνει τις δικές του επιλογές και εργάζεται ως επιθεωρητής που ζει στην Element City (Πόλη των Στοιχείων).

Στο πολυαναμενόμενο animation της Pixar που έρχεται να πλημμυρίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων μέσα από μια ιστορία γεμάτη χιούμορ αλλά και συγκίνηση, θα συμβεί το εξής:

Σε έναν κόσμο που κατοικείται από ανθρωπόμορφα στοιχεία της φύσης, η ιστορία ακολουθεί το στοιχείο της φωτιάς Ember Lumen (Φλόγα - Κλέλια Ανδριολάτου) και το στοιχείο του νερού Wade Ripple (Νηρέας - Ορέστης Χαλκιάς), οι οποίοι γνωρίζονται και ερωτεύονται αφού ο Wade καλείται από ένα υδραυλικό ατύχημα σε ένα κατάστημα ψιλικών που ανήκει στον φανατικό πατέρα της Φλόγας. Ενώ δεν μπορούν να αγγίξουν ο ένας τον άλλον, η Φλόγα και ο Νηρέας προστατεύουν την ταυτότητά τους από ισχυρούς άνδρες και γυναίκες και την ίδια τους την οικογένεια, ενώ προσπαθούν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει.

Πριν τους απολαύσουμε, λοιπόν, και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, δίνουμε ραντεβού στις 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους και απολαμβάνουμε το μοναδικό animation των studios Disney και Pixar «Στο Στοιχείο Τους» με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά μαζί με μια πλειάδα άλλων ταλαντούχων ηθοποιών όπως η Μυρτώ Αλικάκη και η Παναγιώτα Βλαντή.

ELEMENTAL_NewPoster.jpg

Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ γιατί η ταινία της Barbie το χρησιμοποίησε όλο… κυριολεκτικά

Elemental: Τα Στοιχεία δεν αναμειγνύονται. Αντιδρούν.

Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Η ταινία έρχεται από τον Peter Sohn, σκηνοθέτη του "The Good Dinosaur" (Ο Καλόσαυρος, 2015), Peter Sohn, σε σενάριο των John Hoberg & Kat Likkel και Brenda Hsueh με ιστορία των Sohn, Hoberg & Likkel και Hsueh.

Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας συνέθεσε και διηύθυνε ο Thomas Newman (Shawshank Redemption, Spectre, Scent of a Woman, Green Mile, American Beauty, Wall-e)

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023