Εσύ πού βλέπεις τον εαυτό σου στα 80; Ο Tom Cruise πάντως θα συνεχίζει με τα Mission Impossible

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Εσύ πού βλέπεις τον εαυτό σου στα 80; Ο Tom Cruise πάντως θα συνεχίζει με τα Mission Impossible
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ο Tom Cruise ξέρει τι θα κάνει όταν φτάσει τα 80 του: θα συνεχίζει να κάνει ταινίες και σίγουρα με τις Επικίνδυνες Αποστολές.

Ο Tom Cruise δηλώνει με καμάρι πως βλέπει τον εαυτό του να συνεχίζει με τις Επικίνδυνες Αποστολές μέχρι τα 80 του και έχει ένα πολύ ξεκάθαρο πρότυπο γι' αυτό.

Tom Cruise: Ο λόγος που κάνει σινεμά και πού βλέπει τον εαυτό του

Ο διάσημος ηθοποιός δράσης Tom Cruise αποκάλυψε τη φιλοδοξία του να ακολουθήσει τα βήματα του Harrison Ford και να συνεχίσει να υποδύεται τον εμβληματικό του χαρακτήρα, Ethan Hunt, στην σειρά Mission: Impossible μέχρι τα 80 του χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, ο Cruise εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη μακροζωία του Ford στον ρόλο του Indiana Jones, δηλώνοντας: "Ο Harrison Ford είναι ένας θρύλος και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι. Έχω 20 χρόνια μπροστά μου για να τον φτάσω. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω τις Επικίνδυνες Αποστολές μέχρι να φτάσω στην ηλικία του".

https://www.instagram.com/reel/CuUkyVZNjIR/

Στα 61 του χρόνια, ο Cruise συνεχίζει να αψηφά τις προσδοκίες με τη νεανική του εμφάνιση, τις σωματικές του επιδόσεις, τα εξωφρενικά stunt του και την ατρόμοητη επιθυμία του για να πέφτει από ψηλά (είτε από αεροπλάνα, είτε από μοτοσυκλέτες).

Ευτυχώς για εμάς, θα δούμε και άλλα τέτοια παρανοϊκά ακροβατικά στην επερχόμενη ταινία "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One", την έβδομη ταινία Επικίνδυνων Αποστολών και σε έναν ρόλο που υποδύεται εδώ και 27 χρόνια.

Η ταινία της Barbie τρώει μεγάλο Χ από το Βιετνάμ για έναν... χάρτη

Ο 61χρονος ηθοποιός, γνωστός για την αφοσίωσή του στην κινηματογραφική εμπειρία, αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, με την οποία ενθάρρυνε τους θεατές να υποστηρίξουν δύο "αντίπαλες" ταινίες (αντίπαλες στο box office): το "Barbie" και το "Oppenheimer", που στις ΗΠΑ και τα δύο αυτά πολυαναμενόνενα blockbuster θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα*.

Τονίζοντας την αγάπη του για τη μεγάλη οθόνη, ο Cruise εξέφρασε την πρόθεσή του να παρακολουθήσει και τις δύο ταινίες το Σαββατοκύριακο του ανοίγματός τους. "Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Έτσι τις φτιάχνω και μου αρέσει αυτή η εμπειρία- είναι καθηλωτική, και το να το έχουμε αυτό ως κοινότητα και ως βιομηχανία, είναι σημαντικό", εξήγησε.

*Στη χώρα μας, το "Barbie" θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου και το "Oppenheimer" στις 24 Αυγούστου.

Προ των πυλών το Mission: Impossible 7

Η προσμονή για την ταινία "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" είναι στα ύψη, με τις πρώτες μετρήσεις να δείχνουν ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου στο box office. Η έβδομη ταινία προβλέπεται να επιτύχει ένα αξιοσημείωτο άνοιγμα 90 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο. Μέχρι σήμερα, η έκτη ταινία, Fallout, κατέχει το ρεκόρ για το υψηλότερο άνοιγμα τριών ημερών το Σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας 61,2 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αρχικές κριτικές για το Dead Reckoning Part One ήταν θετικές, με την ταινία να κατέχει αυτήν τη στιγμή το εντυπωσιακό ποσοστό αποδοχής 98% στο Rotten Tomatoes. Το κοινό και οι κριτικοί περιμένουν με ανυπομονησία την τελευταία προσθήκη, περιμένοντας με ανυπομονησία τις τρέλες του Cruise και τις συγκλονιστικές σκηνές δράσης.

Από πολύ δύσκολο εώς απίθανο: Μην περιμένεις να δεις τον Daniel Radcliffe στη νέα Harry Potter σειρά

"Ο Ethan Hunt και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά."

Ο Christopher McQuarrie των τελευταίων τριών Mission Impossible, αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία. Στο κατασκοπευτικό φιλμ δράσης, εκτός του Cruise, θα δούμε τους Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Esai Morales, Vanessa Kirby, Pom Klementieff και Henry Czerny.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου.