Ο Deadpool τα κατάφερε: O Hugh Jackman ξαναγίνεται Wolverine δίπλα στον Ryan Reynolds

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Deadpool τα κατάφερε: O Hugh Jackman ξαναγίνεται Wolverine δίπλα στον Ryan Reynolds
Twitter/Deadpool 3

Hugh Jackman και Ryan Reynolds φοράνε ξανά τις υπερηρωικές στολές τους για το Deadpool 3.

Η μεγάλη αγάπη του Deadpool για τον Wolverine απέδωσε: Ο Hugh Jackman θα ξαναγίνει Wolverine για την τρίτη ταινία του πιο λατρεμένα θρασύτατου κάφρου της Marvel.

Hugh Jackman στα κίτρινα και Ryan Reynolds στα κόκκινα - Επιστροφή στα κλασικά

Το ξέραμε, το περιμέναμε, το ζητάμε. Ο Hugh Jackman θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Wolverine στο πολυαναμενόμενο "Deadpool 3". Βέβαια, όπως μας είχαν καθησυχάσει, η επανεμφάνισή του στον ρόλο του διάσημου μεταλλαγμένου X-Men δεν θα χαλάσει την ιστορία που είχε χτιστεί μέχρι τώρα στις X-Men ταινίες και στο "Logan" του 2017 που αποχαιρέτησε τον χαρακτήρα οριστικά.

Napoleon: Αυτοκράτορας, εραστής, τύραννος ο Joaquin Phoenix στη νέα επική ταινία του Riddley Scott

Από τη νέα εικόνα sneak peak που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται να κρατάνε την υπόσχεσή τους, μιας και δείχνουν τον Hugh Jackman να φοράει τη χαρακτηριστική κίτρινη-μπλε στολή του Wolverine από τα κόμικς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Wolverine σε αυτή την ταινία θα διαφέρει από την προηγούμενη απεικόνιση του Jackman, αφού δεν είχε ξαναφορέσει ποτέ το συγκεκριμένο κοστούμι στη μεγάλη οθόνη.

Υπό τη σκηνοθεσία του Shawn Levy, γνωστού για τη δουλειά του στις πρόσφατες ταινίες του Reynolds "Free Guy" και "The Adam Project", αλλά και τα "Reel Steel" και "Stranger Things", το "Deadpool 3" έχει ξεκινήσει την παραγωγή, φαινομενικά ανεπηρέαστο από την απεργία των σεναριογράφων, για την ώρα τουλάχιστον.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή είναι ελάχιστες, είναι προφανές ότι η ταινία θα εξερευνήσει το πολυσύμπαν, καθώς ο Deadpool θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU). Πολυαναμενόμενο γιατί μέχρι τώρα ο Deadpool είχε σόλο ταινίες, αλλά μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, τα δύο σύμπαντα αυτά θα ενωθούν, που σημαίνει θα προστεθεί ότι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τα κόμικς που έλειπε μέχρι στιγμής από το MCU, αυτό των X-Men.

Μαζί με τον Jackman και τον Reynolds στο "Deadpool 3", την επιστροφή τους θα κάνουν επίσης οι Morena Baccarin και Brianna Hildebrand. Η ταινία θα παρουσιάσει επίσης νέες προσθήκες στο cast, όπως οι Emma Corrin και Matthew Macfadyen. Επιπλέον, έχει επιβεβαιωθεί ότι η Jennifer Garner θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Elektra, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στον χαρακτήρα μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν 20 ετών από τις εμφανίσεις της στην ταινία "Daredevil" του Ben Affleck το 2003 και την αυτόνομη ταινία "Elektra" το 2005.

Όπως σημειώνει το Variety, ο Shawn Levy είπε στο Collider πέρυσι ότι η διατήρηση του R-rated χαρακτήρα του franchise ήταν αναπόσπαστο στοιχείο όταν συμφώνησε να σκηνοθετήσει την ταινία. Με άλλα λόγια, το γεγονός ότι το "Deadpool 3" είναι μια ταινία της Disney δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν βρισιές και πρόστυχο χιούμορ. Οι σεναριογράφοι του "Deadpool 3", Rhett Reese και Paul Wernick, τόνισαν επίσης πέρυσι ότι η Disney δεν θα χαλάσει το R rating του franchise.

Ο Brad Pitt γίνεται οδηγός της F1: Νέα racing ταινία από τον σκηνοθέτη του μεγαλύτερου blockbuster

Οι Reese και Wernick τόνισαν ότι η Disney αναγνωρίζει τη σημασία της διατήρησης της μοναδικής ταυτότητας του Deadpool και υπήρξε συνεργάσιμη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν και μπορεί να υπάρχουν όρια που πρέπει να ξεπεραστούν, επιβεβαίωσαν ότι η συμμετοχή της Disney δεν σημαίνει ότι ο χαρακτήρας θα αποδυναμωθεί. Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια αληθινή εμπειρία του Deadpool που θα παραμείνει πιστή στην κατηγορία R του franchise.

*R rated είναι η σήμανση που λαμβάνουν οι ταινίες που είναι ακατάλληλες για άτομα κάτω των 17 ετών χωρίς παρουσία συνοδού και ουσιαστικά σημαίνει πως αφορούν ενήλικα κοινά.

deadpool-3.png

Το "Deadpool 3" έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024, αυξάνοντας την προσμονή μας για την επιστροφή του Merc with a Mouth και την ένταξη του Wolverine του Hugh Jackman στο MCU. Με την υπόσχεση για ασεβές χιούμορ, γεμάτες δράση σκηνές και μια συναρπαστική ιστορία πολλαπλών συμπάντων, περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό ταξίδι του Deadpool.

Μένει βέβαια να δούμε και πόσο θα καθυστερήσουν οι μεγάλες παραγωγές με τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων και την μάλλον επικείμενη απεργία των ηθοποιών.