Margot Robbie, Dua Lipa και όλοι όσοι μαγνήτισαν τα βλέμματα στην all-pink πρεμιέρα της Barbie

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Margot Robbie, Dua Lipa και όλοι όσοι μαγνήτισαν τα βλέμματα στην all-pink πρεμιέρα της Barbie
Invision

Pretty in Pink και όχι μόνο: Το Λος Άντζελες βάφτηκε ροζ για την πρεμιέρα της Barbie και οι αστέρες έφεραν ακόμα περισσότερη λάμψη.

Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Barbie και όπως ήταν λογικό, το Χόλιγουντ έγινε ροζ και οι αστέρες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί έφεραν μια μοναδική λάμψη.

Barbie, ροζ σε κάθε απόχρωση και οι πιο "κουκλίστικες" εμφανίσεις

Barbie girl in a barbie world, αλλά ποιος θα μας έλεγε ότι αυτός ο world θα ήταν τόσο χουλισγουντιανά φανταζί; Όλοι οι βασικοί συντελεστές, οι πρωταγωνιστές καθώς και μεγάλα ονόματα της ποπ κουλτούρας έβαλαν τα "κουκλίστικά" τους και πήγαν στην πρεμιέρα της Barbie στο Shrine Auditorium τους Λος Άντζελες εχθές.

Το AI σε επίπεδο… κουκλίστικο: 43 εντυπωσιακά φορέματα Barbie για κάθε γούστο και εποχή

Ο χώρος ήταν στολισμένος με τη χαρακτηριστική παλέτα της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο: φούξια και το ροζ της τσιχλόφουσκας. Αστέρες του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστές, δημιουργοί και τραγουδιστές, έβαλαν τα καλά τους, από καυτά ροζ κοστούμια μέχρι φούξια φορέματα και κομψά ασπρόμαυρα σύνολα. Η μεγάλη πρεμιέρα της Κυριακής ανέδειξε μερικές πραγματικά αξέχαστες, θεματικές εμφανίσεις όπως αυτή των Billie Eilish, Margot Robbie, Ryan Gosling, Dua Lipa, Gal Gadot και Nicki Minaj. Δείτε τις στις παρακάτω γκαλερί!

Η Barbie σε λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σατυρικές κωμωδίες της χρονιάς αναμένεται στις 20 Ιουλίου. Η ταινία βλέπει την Barbie να διώχνεται από την Barbieland γιατί δεν ήταν η τέλεια κούκλα. Καθώς φεύγει, μαζί της παραμένει πιστός και ακόλουθος, το αγόρι της, Ken. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να έρθουν στον πραγματικό κόσμο για να βρουν την αληθινή ευτυχία.

Αν τα παραπάνω δεν σου είναι αρκετά, να σου θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό μάθαμε πως για τα γυρίσματα της ταινίας χρησιμοποιήθηκε τόσο ροζ, που προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη του χρώματος. Κάτι πιο ταιριαστό από αυτό δεν έχει.

Επίσης, στο cast θα βρούμε τους America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman και Will Ferrell (Anchorman, Talladega Nights, Step Brothers), ενώ guest εμφάνιση θα κάνει και η Dua Lipa, η οποία ερμηνεύει και ένα από τα βασικά single του soundtrack.

Η ταινία της Barbie τρώει μεγάλο Χ από το Βιετνάμ για έναν... χάρτη

Μετά από ένα troll-teaser που γονάτισε το διαδίκτυο, δύο trailer που υπόσχονται την πιο spot-on κωμωδία της χρονιάς, μια marketing στρατηγική που συμπεριλάμβανε μέχρι και το σπίτι της να γίνει διαθέσιμο στο Airbnb και μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, ανυπομονούμε να τη δούμε στο σινεμά!