Η ταινία «Anyone But You» έγινε viral επειδή δημιουργεί το συναίσθημα που όλες έχουμε ανάγκη

Τζένη Ντεμιράι
Η ταινία «Anyone But You» έγινε viral επειδή δημιουργεί το συναίσθημα που όλες έχουμε ανάγκη

Πηγή: @anyonebutyoumovie

Η ταινία «Anyone But You» είναι το must-see του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το κοινό του TikTok.

Πόσο συχνά ενθουσιάζεται πραγματικά το κοινό του διαδικτύου με μία ταινία; Σίγουρα όχι σε μηνιαία βάση, γεγονός που κάνει κάπως σημαντικό το ότι η ταινία «Anyone But You» έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο TikTok με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να μιλούν για την καλύτερη ταινία που έχουν δει τα τελευταία χρόνια.

anyonebutyou.jpg

Πηγή: @anyonebutyoumovie

Πιο αναλυτικά, η ταινία, που στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Λατρεύω να σε Μισώ» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις εγχώριες κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου 2024, έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον μας, αφού το κοινό σε χώρες του εξωτερικού έχει ενθουσιαστεί με το vibe και το συναίσθημα που συνοδεύει το φινάλε της.

Πολλοί λογαριασμοί στο TikTok αναρτούν βίντεο με το soundtrack της ταινίας, «Unwritten», δείχνοντας τους εαυτούς τους και φίλους τους να βγαίνουν εύθυμοι από την αίθουσα του κινηματογράφου και σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το «Anyone But You» τους έφτιαξε τη διάθεση.

Η χαρούμενη διάθεση που δημιουργεί η ταινία έγινε viral στη δημοφιλή πλατφόρμα, αποδεικνύοντας ότι το κοινό -μάλλον- είχε ανάγκη μία ανάλαφρη κωμωδία με επίκεντρο τον έρωτα περισσότερο από όσο θα υπέθετε κανείς.

Μέχρι τώρα, το #anyonebutyou έχει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ αμέτρητα βίντεο που θέτουν στο επίκεντρο το συναίσθημα που σου δημιουργεί η ταινία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο likes.

H Penelope Cruz φοβάται την οδήγηση και η ταινία «Ferrari» της ξύπνησε δυσάρεστες αναμνήσεις

Η επιτυχία της ταινίας αποτυπώνεται και στο παγκόσμιο Box Office, αφού ως τώρα έχουν κοπεί εισιτήρια που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ποια υπόθεση έχει η ταινία «Anyone But You»

Η ταινία «Anyone But You», που έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στις 12 Δεκεμβρίου 2023, φέρνει στο προσκήνιο την Bea και τον Ben, δύο νέους που είχαν μία ερωτική περιπέτεια το διάστημα που η Bea ήταν χωρισμένη. Μπορεί η μεταξύ τους ερωτική χημεία να μην κατέληξε κάπου τότε, ωστόσο, η τυχαία συνάντησή τους στον γάμο της αδερφής της Bea στην Αυστραλία θα τους φέρει κοντά. Οι δυο τους συμφωνούν να παριστάνουν το ζευγάρι, ώστε η Bea να αποφύγει τον πρώην της και ο Ben να κάνει μία κοπέλα που του αρέσει να ζηλέψει.

NY Premiere of

Πηγή: AP

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει ο Glen Powell του «Top Gun: Maverick» και η Sydney Sweeney του «Euphoria».

Ο Powell μιλώντας για την ταινία τόνισε πως: «Αυτή η ταινία αφορά δύο ανθρώπους που μισούν ο ένας τον άλλον. Η Sweeney υποδύεται έναν χαρακτήρα που είναι ένας πραγματικός εφιάλτης».

Ποιος έγραψε το σενάριο αυτής της ταινίας

Η υπόθεση του «Anyone But You» βασίζεται στο σενάριο που έγραψε η Ilana Wolpert, το οποίο έκανε rewriting ο Will Gluck, ο οποίος ανέλαβε και τη σκηνοθεσία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Will Gluck είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία των «Easy A» και του «Friends with Benefits».

* Μπορείς να δεις το «Anyone But You» στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Το «Back to Black» και άλλες 4 ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες που περιμένουμε να δούμε το 2024

Πηγή κεντρικής εικόνας: @anyonebutyoumovie