Εγώ ο Απαισιότατος 4: Δεν ανυπομονούν μόνο τα παιδιά να το δουν το 2024 & τα σχόλια είναι η απόδειξη

Τζένη Ντεμιράι
Εγώ ο Απαισιότατος 4: Δεν ανυπομονούν μόνο τα παιδιά να το δουν το 2024 & τα σχόλια είναι η απόδειξη

Η ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος 4» αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024 και το πρώτο trailer έκανε μικρούς και μεγάλους να ενθουσιαστούν.

Τα minions επιστρέφουν μαζί με τον Gru στο «Εγώ ο Απαισιότατος 4» και οι Universal και Illumination μας έβαλαν στο mood της δημοφιλούς ιστορίας κινουμένων σχεδίων με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες.

Σε αυτό βλέπουμε τον γιο του Gru, Gru junior, τις διαθέσεις του αλλά και την έναρξη της εκδίκησης του Max Superball, ο φόβος της οποίας οδηγεί την οικογένεια του πρωταγωνιστή να μετακομίσει και να μπει σε νέες αναπάντεχες περιπέτειες.

Σου υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη ταινία, ο Gru υιοθετεί τις τρεις μικρές Margo, Edith και Agnes, τις οποίες παίρνει από ένα ορφανοτροφείο. Στη δεύτερη ταινία, ο Gru βρίσκει τον έρωτα στο πλευρό της Lucy Wilde. Στο «Despicable Me 3» εμφανίστηκε ο δίδυμος αδερφός του, Dru, ενώ στο «Despicable Me 4» αναμένεται να δούμε τον Gru και την Lucy να υποδέχονται στην οικογένειά τους τον γιο τους, Gru junior, αλλά και να αναγκάζονται να μετακομίσουν για να είναι ασφαλείς, αφού κινδυνεύουν μετά την απόδραση του Max Superball από τη φυλακή.

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι στο «Εγώ ο Απαισιότατος 4» πρόκειται να δούμε νέους χαρακτήρες, οι φωνές των οποίων είναι οι Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman και Madison Polan. Τη φωνή της Valentina κάνει η Sofia Vergara, στη φωνή του Gru συνεχίζει o Steve Carell, ενώ ως φωνή της Margo το αγγλόφωνο κοινό θα ξανακούσει τη Miranda Cosgrove.

Στην ελληνική μεταγλώττιση των προηγούμενων ταινιών του «Εγώ ο Απαισιότατος», στον ρόλο του Gru ακούσαμε τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ στο ρόλο της Margo, την Ελένη Βογιατζή.

Η μεγάλη επιτυχία του «Εγώ ο Απαισιότατος» και τα minios που έγραψαν ιστορία

Το γεγονός είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για τον κόσμο του κινηματογράφου και όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όλους εμάς τους λίγο μεγαλύτερους που αγαπήσαμε τα minions. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς ταινιών δεν είναι δική μας θεωρία βέβαια, αλλά επισφραγίστηκε το 2017 με το «Despicable Me 3» και τις εισπράξεις, οι οποίες ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως, θέτοντας στη δεύτερη θέση τις ταινίες του «Shrek» που βρίσκονταν ως τότε στην κορυφή των animated ταινιών.

Σε μεγάλο βαθμό, η επιτυχία βασίστηκε στην ύπαρξη των minions, των κίτρινων μικρών συμπρωταγωνιστών, που με τις σκανταλιές τους δίνουν μία ξεχωριστή νότα γέλιου. Αυτά τα αξιαγάπητα minion είναι στην πραγματικότητα οι «βοηθοί» του Gru, αλλά, λόγω της μεγάλης αγάπης του κόμσου, έχουν από τότε πρωταγωνιστήσει στις δικές τους spin-off ταινίες, «Minions» και «Minions: Gru».

LA Premiere of

Πηγή: AP

Οι αντιδράσεις του κοινού μετά το πρώτο trailer του «Εγώ ο Απαισιότατος 4»

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer της ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 4», ωστόσο, αυτές φαίνεται να ήταν αρκετές για να γίνει φανερό ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν ξεχάσει τα αγαπημένα τους minions.

Ο ενθουσιασμός στο Χ ήταν φανερός από την αρχή και όσο περνάει η ώρα, τα σχόλια που μιλούν για ανυπομονησία αυξάνονται. Ένας από αυτούς σχολίασε «Μόλις είδα το νέο "Despicable me 4" και ανυπομονώ για την ταινία, φαίνεται τόσο διασκεδαστική».

Ενώ κάποιος ακόμα τόνισε φανερά χαρούμενος με την είδηση: «Ω Θεέ μου το "Εγώ ο Απαισιότατος 4" είναι αληθινό», ενώ ένας άλλος έγραψε «Ανυπομονώ τόσο πολύ για το "Εγώ ο Απαισιότατος 4"».

Η επιτυχία των ταινιών «Εγώ ο Απαισιότατος» φαίνεται σε μεγάλο βαθμό από το γγεονός ότι δεν ανυπομονούν μόνο παιδιά για τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά και ενήλικες. Ένας χρήστης του Χ έγραψε, μάλιστα «Θα δω το "Εγώ ο Απαισιότατος 4" με τον πατέρα μου. Πάντα βλέπω της ταινίες minion μαζί του. Θα νιώσω ξανά σαν να είμαι 9 χρονών».

Βarbie: Μία ταινία για γυναίκες με υποψήφιο έναν άντρα - Bρες το λάθος

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP