Η Dakota Johnson έγινε viral επειδή υπερασπίστηκε την ταινία «Madame Web» με έναν απρόσμενο τρόπο

Τζένη Ντεμιράι
Η Dakota Johnson έγινε viral επειδή υπερασπίστηκε την ταινία «Madame Web» με έναν απρόσμενο τρόπο
Invision

Η πρωταγωνίστρια του «Madame Web» έδειξε να μην καταλαβαίνει τον λόγο που θεωρήθηκε αστεία μία ατάκα της ταινίας που βρέθηκε στο επίκεντρο των social media.

Η Dakota Johnson υπερασπίστηκε την ταινία «Madame Web» με έναν μη αναμενώμενο τρόπο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, λίγο πριν την πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Φεβρουαρίου.

Πώς η Dakota Johnson αντέδρασε στα σχόλια για την ταινία «Madame Web»

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο νέο δημιούργημα της Marvel έχοντας τον ρόλο μιας γυναίκας με υπερφυσικές δυνάμεις ονόματι Cassandra Webb, έδωσε μία συνέντευξη στη HuffPost UK.

Κατά τη διάρκεια αυτής ρωτήθηκε για μία viral ατάκα από το trailer της ταινίας. Διαβάζοντας το απόσπασμα στην Johnson, η δημοσιογράφος ρώτησε: «Θυμάσαι; Ήταν η ατάκα που έλεγε: "Ήταν στο Amazon με τη μαμά μου όταν έκανε έρευνα για αράχνες λίγο πριν εκείνη πεθάνει"».

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια έδειξε να μην καταλαβαίνει τον λόγο που θεωρήθηκε αστεία αυτή η ατάκα. «Γιατί αυτό έγινε viral;» ρώτησε ευθέως με σοβαρό ύφος, με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να της εξηγήσει ότι η συγκεκριμένη αντίδραση του κοινού πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως οι θεατές διασκεδάζουν ακούγοντας ατάκες που μοιάζουν να είναι «εκτός πλαισίου».

«Κάποιος το ανέφερε αυτό και δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται», απάντησε η Johnson ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε «δεν είναι κάθε πρόταση εκτός πλαισίου»; «Τι ανόητο πράγμα», κατέληξε.

Τα σχόλια του κοινού και η άρνησή της να χάψει το αστείο

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη, που ανέβηκε στον λογαριασμό της HuffPost UK στο TikTok την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, έγινε γρήγορα επίκεντρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του διαδικτύου είτε να βρίσκουν ενδιαφέρουσα την ανταλλαγή αυτών των απόψεων είτε να επικροτούν την άρνηση της Johnson να χάψει ένα αστείο που έγινε εις βάρος της ταινίας.

Britain Madame Web Photo Call

«Ωχ αυτό είναι άβολο», είπε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας ακόμα σχολίασε πως «Πραγματικά δεν φαίνεται συμπαθής εδώ».

Εν τω μεταξύ, κάποιος άλλος υπερασπίστηκε την ηθοποιό λέγοντας: «Γιατί όλοι λένε ότι δεν είναι συμπαθής; Αν δεν συμφωνεί με την ερώτηση δεν χρειάζεται να γελάει, δεν είναι αγενής ή κάτι τέτοιο». «Συμφωνώ με την Dakota, κυριολεκτικά δεν το καταλαβαίνω», ανέφερε κάποιο ακόμα σχόλιο.

Ένας χρήστης της ίδιας εφαρμογής υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος δεν έπρεπε να κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση, σημειώνοντας πως αυτό έφερε σε άβολη θέση την πρωταγωνίστρια, καθώς στην πραγματικότητα τα σχόλια αυτά υποδηλώνουν πως το σενάριο δεν είναι αρκετά καλό για τους θεατές.

«Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που δεν είναι παραγωγικό να αναφέρεις ένα viral meme στην εν λόγω ηθοποιό, επειδή το αστείο είναι για το πόσο κακό είναι το σενάριο και την φέρνει σε άβολη θέση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η αντίδρασή της να φάνηκε αρκετά ήρεμη, στην πραγματικότητα, όμως, η Dakota Johnson ενοχλήθηκε με αυτή την ερώτηση, γεγονός που σχολιάστηκε από κάποιους άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Ποια η υπόθεση του «Madame Web»

Η υπόθεση μιλά για την ιστορία καταγωγής μιας από τις πιο αινιγματικές ηρωίδες της Marvel, την Cassandra Web. Η Cassandra είναι μία τραυματιοφορέας που ζει στο Μανχάταν και μετά από ένα ατύχημα αποκτά μαντικές ικανότητες.

Στα κόμικς της Marvel η Madame Web είναι μία διορατική γυναίκα που εμφανίζεται κυρίως ως ηλικιωμένη. Στα κόμικς, επίσης, η ηρωίδα είναι τυφλή και δεν πολεμά ενεργά τους κακούς αλλά το κάνει χρησιμοποιώντας έναν ιστό αράχνης.

Britain Madame Web Photo Call

* Η ταινία «Madame Web» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 15 Φεβρουαρίου.