Έχεις πάει ποτέ απρόσκλητη σε γάμο; Η Dakota Johnson πάντως το κάνει συνέχεια

Νατάσσα Σχοινά
Έχεις πάει ποτέ απρόσκλητη σε γάμο; Η Dakota Johnson πάντως το κάνει συνέχεια

Για την ηθοποιό, αυτό είναι το αγαπημένο της χόμπι.

Όχι, δεν πρόκειται περί αστείου. Η αγαπημένη συνήθεια της Dakota Johnson φαίνεται πως είναι το να πηγαίνει απρόσκλητη σε γάμους. Και, πριν βιαστείς να την κατακρίνεις, σκέψου πόσες άλλες περιπτώσεις ανθρώπων έχεις ακούσει κατά καιρούς να επιδίδονται σε αυτήν την ασχολία.

Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι ένας γάμος συνδέεται κατά παράδοση με μία πιο ευχάριστη και γιορτινή διάθεση, αν η σκέψη του μπουφέ είναι πολύ δελεαστική ή αν τα τραγούδια και οι χοροί των οικογενειών σε ξεσηκώνουν, ωστόσο, και προσωπικά μιλώντας, ξέρω σίγουρα δύο περιπτώσεις κοντινών μου ανθρώπων που απολαμβάνουν να πηγαίνουν ακάλεστοι σε γάμους. Είναι κάπως «απρεπές», εδώ που τα λέμε, και, τελικά, το αν θα πετύχουν ή όχι βρίσκεται τελικά στη διακριτική ευχέρεια του ζευγαριού και της οργάνωσης του μεγάλου γεγονότος. Κάποιοι νεόνυμφοι, πάντως, φαίνεται να το βρίσκουν διασκεδαστικό...

Βέβαια, στις περιπτώσεις των celebrities, o λόγος αυτής της απρόσκλητης εμφάνισης σχετίζεται και με τη διασημότητά τους. Σκέψου πόσο έκπληκτοι θα μείνουν οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι όταν μπροστά τους θα εμφανιστεί μία Χολιγουντιανή σταρ.



Η δήλωση της Dakota Johnson για το «crushing» σε γάμους

Η Dakota Johnson που παίζει στην ταινία «The Lost Daughter» μίλησε στο W Magazine και, ανάμεσα στα διάφορα, αποκάλυψε και το γεγονός ότι το να εμφανίζεται απρόσκλητη σε γάμους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα hobbies της. «Νιώθω ότι το έχω κάνει πολύ αυτό. Είναι ένα από τα Νο1 hobbies μου. (Μια φορά) ήμουν εκεί και κρατούσα τη νύφη και τον γαμπρό σε μία καρέκλα. Και γύρισαν και μου είπαν ‘Ποιος – Τι κάνεις;’», είπε η Χολιγουντιανή ηθοποιός θυμίζοντας πόσο ακομπλεξάριστο άτομο είναι στις διηγήσεις της.

Μπορεί στην Dakota να αρέσει να παρευρίσκεται χωρίς πρόσκληση σε γάμους, όμως, όσον αφορά στην ίδια, δεν έχει κάνει το μεγάλο βήμα. Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, για τη σχέση με τον οποίο είχε πει τον περασμένο Νοέμβριο ο μπαμπάς της σταρ, Don Johnson: «Αν είναι ευτυχισμένη, θα είμαι κι εγώ ευτυχισμένος. Και, αν αποφασίσει να παντρευτεί, φαντάζομαι ότι τα εγγόνια δε θα αργήσουν να έρθουν. Θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το κομμάτι».



Η Dakota Johnson και ο Chris Martin είναι μαζί από το 2017, με τα νέα να επιβεβαιώνονται όταν ο φακός τους «έπιασε» σε ένα ραντεβού για sushi στο Los Angeles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Dakota Johnson-Jamie Dornan: Reunion για τους stars του Fifty Shades μετά από 3μιση χρόνια (vid)

Αυτό που αποκάλυψε ο Don Johnson για την Dakota δεν το περιμέναμε με τίποτα

Dakota Johnson: Η Anastasia του 50 Shades of Grey έγινε 32 - 10 red carpet looks που λατρέψαμε