Στο «The Idea of You» η Anne Hathaway «σπάει» τα ηλικιακά ταμπού και ερωτεύεται έναν 24χρονο

Τζένη Ντεμιράι
Στο «The Idea of You» η Anne Hathaway «σπάει» τα ηλικιακά ταμπού και ερωτεύεται έναν 24χρονο

Σκηνοθετημένο από τον Michael Showalter, το «The Idea of You» υπόσχεται να τιμήσει τις γυναίκες που αγκαλιάζουν τον έρωτα, απαλλαγμένες από ταμπού.

 

Στις 6 Μαρτίου 2024 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας «The Idea of You» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Anne Hathaway και Nicholas Galitzine.

Η ταινία θέτει στο επίκεντρο την Sophie (Anne Hathaway). Η Sophie είναι μία 40χρονη μητέρα που μεγαλώνει μόνη την κόρη της. Πηγαίνοντας στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella η Sophie μπλέκεται σε μία ρομαντική ιστορία με τον 24χρονο pop star Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), τον frontman του boyband «August Moon».

Σκηνοθετημένο από τον Michael Showalter, το «The Idea of You» υπόσχεται να τιμήσει τις γυναίκες που αγκαλιάζουν τον έρωτα, απαλλαγμένες από ταμπού.

Η Emma Stone ανάμεσα στα φαβορί των Oscars αλλά στα στοιχήματα η Lily Gladstone την «απειλεί»

Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Idea of You»;

Το «The Idea of You» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μάϊου 2024 αποκλειστικά στο Prime Video. Πριν κυκλοφορήσει επίσημα, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί παγκόσμια πρεμιέρα στο Όστιν του Τέξας, στις 16 Μαρτίου 2024. Συγκεκριμένα, θα είναι η ταινία λήξης του φεστιβάλ κινηματογράφου South by Southwest. Στο ίδιο φεστιβάλ, πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα και άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως τα The Fall Guy, Road House, Monkey Man και Y2K.

Screenshot-2024-03-07-173051.png

Ποια η υπόθεση;

Η Sophie είναι μία 40χρονη χωρισμένη μητέρα, την οποία ο άνδρας της παράτησε για μία μικρότερη γυναίκα. Τα πράγματα παίρνουν μία περίπλοκη τροπή και η Sophie βρίσκεται στο Φεστιβάλ Coachella με την κόρη της. Εκεί γνωρίζει τον Hayes Campbell, τον 24χρονο frontman του συγκροτήματος August Moon. Παραδόξως, ξεκινούν ένα κρυφό ειδύλλιο, αλλά σύντομα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των διαφορετικών κόσμων τους και τις πιέσεις στη σχέση τους.

Η υπόθεση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Robinne Lee.

Στο «Dune: Μέρος Δεύτερο» ο Timothee Chalamet μπλέκεται ξανά με πολιτικές σκοπιμότητες ως «μεσσίας»

Τα σχόλια του κοινού μετά την κυκλοφορία του trailer διχάζουν

«Δεν ξέρω πως να νιώσω για το «The Idea of You» της Amazon. Αγάπησα το βιβλίο, αλλά το βρίσκω δύσκολο να δω την Anne Hathaway ως την πρωταγωνίστρια. Μοιάζει τόσο νέα» ανέφερε κάποιος σε ένα σχόλιο στο Twitter/X.

Ένας άλλος μίλησε για λάθος προσέγγιση της ταινίας εξηγώντας πως το βιβλίο δεν έχει σκοπό να αποτελέσει ένα ρομάντζο, όπως παρουσιάζεται στο trailer.

«To The Idea of You είναι λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα. Δεν δίνεται καμία σημασία στο γεγονός ότι στο βιβλίο εκείνη θυμάται την ιστορία τους μετά τον χωρισμό και τελειώνει με την συνειδητοποίηση ότι το κόλλημα του με τις μεγαλύτερες γυναίκες είναι λόγω των θεμάτων που αντιμετωπίζει με την μητέρα του και δεν μπορούν να το συνεχίσουν. Δεν θα έπρεπε να είναι μία ταινία που εστιάζει στο ρομάντζο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρκετοί φαίνεται να είναι οι χρήστες του διαδικτύου που έχουν διαβάσει το βιβλίο, ωστόσο δεν είναι όλοι αρνητικά προκατειλημμένοι, όπως το άτομο που έγραψε το παραπάνω σχόλιο. Πολλοί είναι εκείνοι πως ανυπομονούν να δουν την ταινία και έχουν υψηλές προσδοκίες.