Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης.

50/50
H νέα feel-good δραματική-κωμική ταινία του Joseph Gordon-Levitt σίγουρα θα σας συγκινήσει όσο και θα σας κάνει να γελάσετε. O σεναριογράφος Will Reiser αφηγείται την δική του πραγματική ιστορία, όταν στα 27 του έμαθε πως πάσχει από καρκίνο. Έχοντας 50% πιθανότητες να επιβιώσει, προσπάθησε να ξαναδεί την ζωή του από την αρχή, με τη βοήθεια του κολλητού του και της κοπέλας του. Δίπλα στον Gordon-Levitt συμπρωταγωνιστούν οι εξίσου υπέροχοι Seth Rogen και Anna Kendrick.

Λόραξ («Τhe Lorax»)
Μάθετε τα πάντα για την νέα ταινία animation με τον οικολογικό χαρακτήρα, το θεαματικό 3D και τον αξιολάτρευτο πρωταγωνιστή εδώ.

Τιτανικός 3D («Titanic 3D»)
Το πιο διάσημο ναυάγιο του κινηματογράφου και το απαγορευμένο love story που ράγισε καρδιές πριν χρόνια, τώρα και σε θεαματικό 3D.

Τρεις Μέρες Ευτυχίας
Ελληνική, δραματική ταινία του Δημήτρη Αθανίτη, που ακολουθεί τις ζωές τριών νεαρών κοριτσιών οι οποίες ψάχνουν απεγνωσμένα μια έξοδο από την πνιγηρή αθηναϊκή καθημερινότητα. Πρωταγωνιστουν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νικολίτσα Ντρίζη και Κατερίνα Φωτιάδη.

Project X
Τρεις φίλοι τελειώνουν το σχολείο και αποφασίζουν να διογρανώσουν ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι του ενός από αυτούς, φυσικά όταν λείπουν οι γονείς του. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα όργιο αλκοόλ, χορό, δυνατή μουσική, ξέφρενους έφηβους, ναρκωτικά και κανιβαλισμούς που στο τέλος ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. O Nima Nourizadeh σκηνοθετεί όλη την ταινία με την κάμερα στο χέρι για πιο ντοκιμαντερίστικο ύφος και οι Thomas Mann, Oliver Cooper και Jonathan Daniel Brown «ζουν» το πάρτι της ζωής τους.

Αγανακτισμένοι («Indignados»)
Γαλλική ταινία σε λογική ντοκιμαντέρ του Tony Gatlif για μια Αφρικανή μετανάστρια που περιπλανιέται στην Ευρώπη και συναναστρέφεται τους κοινωνικά αποκλεισμένους και εξεγερμένους πολίτες της. Οι προθέσεις καλές, το αποτέλεσμα υπερβολικά κλισέ και «στημένο».

Oligarchy
Για το τέλος, ένα πραγματικό ντοκιμαντέρ από τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος μέσα από έναν τεράστιο όγκο συνεντεύξεων και πληροφοριών παρουσιάζει και σχολιάζει το αόρατο παρασκήνιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά και τις διασυνδέσεις των τραπεζιτών και των πολιτικών που την προκάλεσαν.