Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι καινούργιες ταινίες που παίζονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι
Δραματική | 2012

Η νέα "υπερπαραγωγή" του Γιάννη Σμαραγδή με τους: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκη Λαζόπουλο. Πρόκειται για την μεταφορά στο πανί της ιστορίας του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πλούσιου εμπόρου, πειρατή και εθνικού ευεργέτη.
Μεγάλες προσδοκίες για μια διεθνή συμπαραγωγή, αλλά με κριτικές αρκετά διχασμένες.

Οι Υποψήφιοι
The Campaign
Κωμωδία | 2012

Μια κωμωδία με τους Ζακ Γαλιφιανάκη και Γουίλ Φέρελ στους ρόλους δυο αντιπάλων για μια θέση στην Γερουσία των ΗΠΑ. Η παρουσία και μόνο των δυο συγκεκριμένων πρωταγωνιστών εγγυάται, αν μη τι άλλο, στιγμές τρελλού γέλιου.


Ο Στρατηγός
The General
Κωμωδία | 1926 | Ασπρόμ.

Η κλασική ταινία του Μπάστερ Κίτον (με πρωταγωνιστή τον ίδιο, φυσικά), στην οποία υποδύεται τον Τζόνι Γκρέι, ένα μηχανινό τρένων στον αμερικάνικο Νότο, που αναγκάζεται να καταδιώξει σε εχθρικό έδαφος έναν κατάσκοπο των Βορείων "Γιάνκηδων", όταν ο τελευταίος κλέβει το τρένο στο οποίο ειναι επιβάτις και η αγαπημένη του Τζόνι, Άναμπελ.

Πυροτεχνήματα την Τετάρτη
Fireworks Wednesday / Chaharshanbe-soori
Κοινωνική | 2006

Ο "μαθητής" του Κιαροστάμι, Ασγκάρ Φαραντί σκηνοθετεί στα βήματα του δασκάλου του. Στο Ιράν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η νεαρή Ρούχι πηγαίνει να δουλέψει στο σπίτι ενός ζευγαριού σαν οικιακή βοηθός, όμως, τελικά, εμπλέκεται στα προβλήματα του ζευγαριού και η ίδια.

V/H/S
Τρόμου | 2012
Ακατάλληλη κάτω των 17 ετών

Μια αρκετά ωμή ταινάι τρόμου, στην οποία, τέσσερις νεαροί αναλαμβάνουν να διαρρήξουν ένα έρημο σπίτι και να κλέψουν μια πολύτιμη βιντεοκασέτα. Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης όμως, ανακαλύπτουν ένα πτώμα, καθώς και έναν αριθμό από ερασιτεχνικές ταινίες με άκρως τρομακτικό περιεχόμενο.


Η Αρπαγή 2
Taken 2
Περιπέτεια | 2012

Το sequel της επιτυχίας του Γάλλου Ολιβιέ Μεγκατόν με πρωταγωνιστή και πάλι τον Λίαμ Νίσον αλλά και την εντυπωσιακή Φάμκε Γιάνσεν.
Εδώ, ο πρώην πράκτορας Μπράιαν Μιλς πηγαίνει οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πέφτει θύμα απαγωγής του Αλβανού μεγαλομαφιόζου, του οποίου τον γιό είχε σκοτώσει στο Παρίσι, προσπαθώντας να απελευθερώσει την απαχθείσα κόρη του.