Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι καινούργιες ταινίες που παίζονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Σκότωσέ τους Γλυκά
Killing Them Softly
Περιπέτεια | 2012

Η τελευταία, και από τις καλύτερες ερμηνευτικά, ταινία του Μπραντ Πιτ έχει σαν σκηνικό τον μαφιόζικο, παράλληλο με την πραγματική ζωή, κόσμο των ΗΠΑ. Δύο μικροαπατεώνες ληστεύουν τους παίκτες μιας παρτίδας πόκερ στη Νέα Ορλεάνη. Το πρόβλημα για τους δυο είναι πως εμπλέκεται η Μαφία. Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν επαγγελματία δολοφόνο που καταφτάνει για να τους "φροντίσει".


Παράνομοι
Lawless
Περιπέτεια | 2012

Μια "Ανώδυνη άσκηση ύφους", σύμφωνα με κριτικούς, η οποία εκτυλίσσεται στη Βιρτζίνια της ποτοαπαγόρευσης. Εκεί, οι αδερφοί Μπόντουραντ, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι λαθρέμποροι αλκοόλ της περιοχής, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Νόμο, μετά την άφιξη του αστυνόμου Ρέικς από το Σικάγο.


California Dreamin'
Κοινωνική | 2006

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά, σκηνοθετικά, από έναν αδικοχαμένο (στα 26 του) Ρουμάνο σκηνοθέτη
Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κόσοβο το 1999 ο σταθμάρχης ενός επαρχιακού σιδηροδρομικού σταθμού στη Ρουμανία σταματά ένα τρένο του ΝΑΤΟ με στρατιωτικό εξοπλισμό. Το χωριό υποδέχεται τους Αμερικανούς στρατιώτες που το συνοδεύουν με ανοιχτές αγκάλες.

Αγριότητα
Savages
Περιπέτεια | 2012

Η τελευταία ταινία του Όλιβερ Στόουν, παρά το αρκετά εντυπωσιακό cast και την Ταραντινική σκηνοθετική επιρροή, δεν ξεπερνά την μετριότητα, σύμφωνα με τους κριτικούς.
Σε αυτή, δύο φίλοι, έμποροι μαριχουάνας μοιράζονται την ίδια γυναίκα, την οποία απάγουν οι άνθρωποι ενός καρτέλ ναρκωτικών, προκειμένω να τους εκβιάσει. Εκείνοι θα την πάρουν πίσω, πάση θυσία.

Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν
The Odd Life of Timothy Green
Οικογενειακή | 2012

Μια Ντισνεική ταινία, στην οποία ένα άτεκνο ζευγάρι θάβει στον κήπο του ένα κουτί γεμάτο ευχές για ένα παιδί. Και αυτό εμφανίζεται ξαφνικά μια νύχτα με καταιγίδα. Μόνο που ο Τίμοθι Γκριν είναι ξεχωριστός από πολλές απόψεις.