Daniel Craig: κομψότητα, στυλ και ύφος ιδανικού James Bond

Daniel Craig: κομψότητα, στυλ και ύφος ιδανικού James Bond

Ο Daniel Craig, ο έκτος στη σειρά James Bond, αποτελεί για πολλούς τον ιδανικό συνδυασμό στυλ και υποκτιτικού ύφους για το ρόλο

Κυρίες και κύριοι, και ειδικά οι πρώτες, σας παρουσιάζουμε τον γνωστότερο Μυστικό Πράκτορα του κόσμου, τον Jame Bond. Στη νέα του ταινία, Skyfall, την 23η της "σειράς" τον φλεγματικό Βρετανό "στην υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος" πράκτορα, υποδύεται και πάλι ο Daniel Craig.
Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις αρκετών για την επιλογή του ξανθού, γαλανομάτη ηθοποιού, αμέσως μετά την πρώτη ταινία κέρδισε την συντριπτική πλειοψηφία των fans του Bond.

Από το 2005 και μετά γύρισε το Casino Royale και το Quantum of Solace φορώντας το "κοστούμι" του πράκτορα, αλλά και αρκετές άλλες ταινίες, καθώς ο συγκεκριμένος ρόλος απογείωσε τις "μετοχές" του στην βιομηχανία του κινηματογράφου.
Πέρα από το λιτό του υποκριτικό στυλ και την εισαγωγή του πιο "ανθρώπινου" στοιχείου στον ρόλο του Bond, ο Craig αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για το στυλ και την έμφυτη καλαισθησία του. Σαφώς, η συμβολή επαγγελματιών στυλιστών βοηθά, όμως το γεγονός πως εταιρείες όπως για παράδειγμα η Omega τον έχουν επιλέξει σαν Πρεσβευτή τους, αποτελεί κριτήριο και απόδειξη από μόνο του.

Ειδικά στο Skyfall, φορά το ατσάλινο Seamaster Planet Ocean 600M"SKYFALL" Limited Edition, σε μαύρο, ματ χρώμα, το οποίο ταιριάζει εξαιρετικά με τον καλοντυμένο, αλλά και γεμάτο ένταση και δυναμικότητα χαρακτήρα που υποδύεται.
Το ατσάλινο σώμα του προσφέρει απαράμιλλη αντοχή, ενώ ο ειδικός αδιάβροχος σχεδιασμός του, το προστατεύει από το νερό μέχρι το βάθος των 600 μέτρων.

Και, σαν κατάληκτικό "κλείσιμο" του ματιού, η Omega αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL, σε μόλις 5,007 μοναδικά αντίτυπα. Μπήκατε ήδη στον πειρασμό;