Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης

Cloud Atlas
Η μοίρα των διάσημων περωταγωνιστών (Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant κ.α.) ενώνεται στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα σπό τις έξι διαφορετικές ιστορίες της ταινίας, που ξεκινούν από το 1849, κάπου στον Ειρηνικό, και φτάνουν μέχρι την Χαβάη στο μέλλον.

Frankenweenie
Από τον λατρεμένο Tim Burton, μία animation ταινία φαντασίας, εμπνευσμένη από τον Φράνκενστάιν. Ο νεαρός Victor πειραματίζεται, με τον ηλεκτρισμό, προκειμένου να φέρει πίσω στη ζωή τον αγαπημένο του σκύλο, που έχασε σε ατύχημα.

Holy Motors
Γαλλική σινεφίλ ταινία με θέμα την ημερήσια βόλτα του κυρίου Oscar στο Παρίσι. Ο πρωταγωνιστή διασχίζει την πόλη του φωτός με τη λιμουζίνα του, από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα, και συμμετέχει σε ένα παράξενο παιχνίδι μεταμορφώσεων
.
Δάσος («Rengeteg»)
Ουγγρική ταινία που παρακολουθεί τις ιστορίες διαφορετικών, άγνωστων μεταξύ τους, ανθρώπων, με κοινό σημείο την παρουσία τους σε ένα ουγγαρέζικο πολυκατάστημα.

Buenos Aires Σ' Αγαπώ («SuperClasico »)
Ο Christian, μαζί με τον γιο του Oscar, ταξιδεύει μέχρι το Μπουένος Άιρες, όπου ζει η γυναίκα του από τότε που τον εγκατέλειψε. Ο πρωταγωνιστής μεταφέρεται στην αργεντίνικη πρωτεύουσα με πρόφαση την υπογραφή του διαζυγίου και βαθύτερη ελπίδα του να καταφέρει να ξανακερδίσει την γυναίκα του.

Ποτέ δεν Είναι Αργά («Hope Springs»)
Η Kay υποχρεώνει τον Arnold, μετά από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου, να συμμετάσχει σε μία εβδομάδα εντατικών συνεδρίων, που θα αναθερμάνουν τον γάμο τους.

Νοσφεράτου («Nosferatu, Eine Symphonie Des Grauens »)
Επανακυκλοφορία του κλασικού θρίλερ του 1922, βασισμένου στον μύθο του κόμη Δράκουλα. Ο μεσίτης Chater παγιδεύεται στο κάστρο του βρικόλακα κόμη Orlock, ο οποίος ταξιδεύει από την Τρανσιλβανία στη Γερμανία με σκοπό να βρει την γυναίκα του μεσίτη, Helen.