Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες της πόλης

Χόμπιτ. Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι («Hobbit. An Unexpected Journey»)
Ο Bilbo Baggins, παρέα με τον Gandalf και μία ομάδα νάνων εκστρατεύουν για το Μοναχικό Βουνό, με σκοπό να πάρουν πίσω τον θησαυρό που έκλεψε ο δράκος Smaug.

Teddy Bear
Στην Δανέζικη παραγωγή ο 38χρονος Dennis, bodybuilder στο επάγγελμα, ο οποίος δεν τα καταφέρνει με τις ερωτικές σχέσεις, φεύγει για ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, όπου γνωρίζει την Toy.

Το Αγόρι στο Τελευταίο Θρανίο («Dans la Maison »)
Ένα επικίνδυνο παιχνίδι, όπου η φαντασία εμπλέκεται με την πραγματικότητα, ζει ένας φιλόλογος, διορθώνοντας τις αυτοβιογραφικές, όλο μυστήριο εκθέσεις του 16χρονου μαθητή του.

Άνθρωποι Σαν κι Εμάς («People Like Us»)
Λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένας νεαρός πωλητής μαθαίνει για την ύπαρξη μίας κόρης του εκκλιπόντα, την οποία πρέπει να βρει με σκοπό να παραδώσει στον γιο της 150.000 δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

Έγκλημα στη Λίμνη («La Sirga »)
Μία νέα αρχή, σε ένα σκληρό και ξένο περιβάλλον προσπαθεί να κάνει η νεαρή Alicia, η οποία καταφεύγει στο πανδοχείο του θείου της, στην άκρη μίας λίμνης των Άνδεων, μετά την διαφυγή από το -κατεστραμμένο από τις εμφύλιες διαμάχες- χωριό της.

Marley
Ντοκιμαντέρ- βιογραφία του superstar της reggae μουσικής, ο οποίος ξεκίνησε από ένα φτωχό χωριό της Τζαμάικα και έγινε παγκόσμιο είδωλο.

Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο («The Perks of Being a Wallflower »)
Ο Charlie νιώθει απομονωμένος από τους συμμαθητές του, στην Ά λυκείου, μέχρι να συναντηθεί με την Sam και τον ετεροθαλή αδερφό της, Patrick, τελειόφοιτους, που θα τον βάλουν στην παρέα τους και θα τον μυήσουν στην αληθινή ζωή.

Η Καρδιά Ενός Σκύλου («Sobachye Serdtse / Heart of a Dog »)
Σατιρική, σοβιετική παραγωγή με θέμα έναν χειρουργό που, κατά την δεκαετία του '20, τοποθετεί ανθρώπινη υπόφυση στον εγκέφαλο ενός σκύλου. Σταδιακά, ο σκύλος μεταμορφώνεται σε άνθρωπο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.